Vardag var dag…

Img_3799-3-HS Går vanligtvis samma gamla rundor på mina dagliga motionspromenader här på ön. Img_3800-33Saknar ofta nya motiv efter alla dessa år och riktar därför kameran mot detaljer, det anspråkslösa enkla. Img_3710-1-HSDetaljer i vardagsmiljön som ofta går obemärkt förbi.

Fredagstema

9 thoughts on “Vardag var dag…

 1. Motiven tar nog inte slut, det är bara att försöka vidga våra (motiv)tankebanor, vilket inte är det lättaste har jag insett 🙂
  Trevlig helg!

  Like

 2. Just det! Man ska titta upp då och då (=ofta), då upptäcker man massvis med nytt, ovanligt, mysigt, charmigt och vackert. Å inte vet jag varför jag fastnade på sphagettihärvan med elkablar. Måste vara yrkesskadad;-)

  Like

 3. Sv: Alternativet Google inloggning finns ju inte – men det är inget att bry sig om – jag kan kommentera som en Twittrare … men undrar om det finns något samband med inloggningsalternativen och det faktum att jag har svårt att komma till dig – precis som någon gång förr så varnas jag för osäker sajt … Är det ingen annan som säger något så strunta i det – jag är tillräckligt envis för att komma hit ändå 😉 Det är INTE grund (jag repeterar INTE grund) för oro eller tvivel om bloggen 😉 Nu vill vi ha dig kvar här. Kram

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s