5 thoughts on “Skyltsöndag

  1. Gud vilken läcker bild! Älskar sådana kontrastrika bilder – å då menar jag färg och material inte fotokontrast 😉
    Förstår MacHenry att han blir sugen på Malta. Du är öns främsta och bästa ambassdör 🙂
    Tack för skyltningen 🙂

    Like

  2. Hej Anita, det var längesedan. Vilken fin blogg du har startat upp, gillar både layouten och de underbara bilderna, vilka härliga motiv du hittar! Kul att du fortsätter blogga, önskar att även jag hade motivationen och orken. Har genomgått eller snarare genomgår någon form av livskris, eller kanske 40-års kris om man hellre vill kalla det för det. Känner mig mycket bättre nu, men det var en riktigt jobbig period för en månad sedan. Fyller 40 i sommar, en sorts milstolpe och funderingarna över livet har börjat gnaga riktigt ordentligt. Tar en dag i taget nu och har ett enormt bra stöd från mina underbara vänner. Förhoppningsvis kommer blogglusten igång snart igen, för fotografera gör jag som bara den 🙂 Ha det jättebäst och var rädd om dig. Kram

    Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s