Helgbilder

Img_4917-2-PSP-MVi gör ett besök i Il-Kalkara där palmerna vid havet är pinade av vinden.Img_4922Där vattnet är kristallklart och horisonten är rak fast det ser ut som den bågnar 😉Img_4907-PSP-M2Fontänen i centrum med sitt ständigt föränderliga skådespel.Img_4954-PSPVin och vatten kvar efter avslutad lunch och ännu en helg har passerat.

Helgbilden

13 replies to “Helgbilder

 1. Mmm så härligt du har det på din lilla ö! Så glad att vi andra får ta del av dina bilder. Faktum är att jag gillar glasen bäst. Dels får jag den där sköna känslan av att ha gått och gått i värmen och sen slagit mig ner och druckit något kallt. Och så är den så läcker med solblänk, skugga, vattnet i bakgrunden.
  Ha det jättebra!

  Like

 2. Vilket ljus du bjuder på 🙂 och allt det fantastiska blå – lite blekare än vanligt i det skarpa ljuset. Fortfarande snyggt – bara annorlunda!
  Sv: Inga varningar det senaste 🙂 *tummen upp*

  Like

 3. Vilka härliga bilder att titta på! Helt underbart att njuta av, speciellt med tanke att vi hade en hagelstorm här idag. Ja, sådant minns du ju knappast skulle jag tro 😉
  Är också förtjust i glasen faktiskt. Så brukar det se ut hos oss också när vi är på varmare breddgrader och ätit lunch. En härlig lyx som jag alltid njuter av 🙂

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star