Struktur

Veckans tema i Fototriss är struktur, en ytas struktur som fysiskt kan kännas vid beröring. Img_5761-3Gatusten och vattenbrunn.Img_5746En del av fasaden på ett hus där färgen börjat flagna och fönsterkarmen saknar fönster.Img_4395-2En nött och sliten gammal trädörr.

Photos by Anita

Fototriss

16 replies to “Struktur

 1. Vilken fin triss du fick till. Gillar sista bilden speciellt mycket men läckert att du fick dem att gå lite “ton i ton”.

 2. MEN NU HITTADE jag ju igen dig igen.
  Blev så glad nu ha jag klistrat fast dig på min blogglista , försvinn inte mera.
  Fina foton i din nya blogg som jag kikat igenom.

  Tjingelingen från Rantamor.

 3. Åhhh så underbart! Där hade jag velat sätta mina fingertoppar och … bara känt… Tänk så¨många gånger haspeln har lagts på…

 4. Bild tre är min absoluta favorit. Jättesnygg dörr med mitt favoritlås i alla sammanhang. Lätt och går inte i baklås och om går det att ta sig ut ändå:D

 5. Jag sa ju det! Å tack att du “lyssnade”. Din triss är helt underbar – ja, som alltid här. Ettan är helt enastående (=helt i min smak) I tvåan gillar jag ljuset (hur gör du att du får vitt att se vitt ut? Hos mig blir det alltid grått eller beige) Å trean är så charmig på något sätt.
  Härligt trissat!

 6. Väldigt tilltalande triss! Så vackra gatubrunnar ni har. Och sista bilden med det där nötta gillar jag skarpt. Extra plus för det genomgående färgtemat!
  Önskar dig en fin vecka!

 7. Vilken vacker triss! Tänk, jag som alltid älskar dina färgstarka foton tycker att du ju är precis lika bra på att fota så här. Tredje bilden är min absoluta favorit, välanvänd och sliten skönhet!

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star