Helgbilder

Img_4815Tre säckar jord och en spade ligger och väntar ute på terrassen. Rensar ogräs, fyller på i rabatterna och gillar känslan av jord under naglarna. Snart börjar det blomma men nu är mest knoppar och små gröna blad.Img_5207-2-PSP-M-R På fikonträdet nere vid havet däremot har frukterna blivit riktigt stora och till sommaren är de mogna.Img_5108-PSP-MAtt bada eller inte bada. 17 grader i medelhavet kan kännas lite kallt. Anar en viss tveksamhet här.

Helgbilden

14 replies to “Helgbilder

 1. Du menar alltså att du inte använder gummihandskar när ju jobbar i trädgården på terassen 😉
  Bilden med fikonträdet är så otroligt läcker, dregel, dregel!
  Att bada i 17 grader – aldrig! 24 grader minst.

 2. Härligt att få påta i jorden igen. 17 gr i vattnet- ja, det är 10 gr mera än vad det var i Sundet här om dagen! Och mina fikon visar lite grönt, så busken är vid liv i alla fall. Det kommer att ta lite tid innan den är ikapp dina!

 3. Det ska vara väääldigt varmt i vattnet för att jag ska doppa tårna. Typ 26-28 grader. Fryser ju förjämnan… Underbara bilder och så kul att se att du är tillbaka 🙂 Ha en toppenvecka!

 4. Nu var det finfint blått! 17 grader är ju fullt badbart! Hur varmt kan det bli på sommaren? Pissljummet, eller?
  Lycka till med altanfixet, jag anar att det växer fort hos dig när det väl får komma igång. Vad planterar du?

 5. 17 grader kan kännas kallt 🙂 jojomen – om man jämför med sommarens badkarsvarma vatten så 😉
  Fina bilder! Blir nog fin i dina planteringar! Med all sol ni bjuds på så är ju förutsättningarna de bästa!

 6. Fikon o bad!!! Nu tittar jag inget mer 😉 Skämt o sido, här är isen nästan borta och det är tidigt i år. Mycket varma härliga bilder du bjuder upp med 🙂 Sommaren är härlig!

 7. Jag skulle inte bara tveka, jag skulle vägra bada vid 17 grader!! Toppenfina bilder! Ja visst är det härligt att påta i jorden, det mår jag bra av. Ha det bra!

 8. Jag har inga gröna fingrar och är inte speciellt intresserad av odling men när jag väl planterar något så tycker jag det är kul, det är något speciellt med det där… gillar bäst bilden på badaren, förstår hans tveksamhet 🙂

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star