5 thoughts on “Färgsprakande

 1. Alltså här hade jag inte velat ligga kan jag säga. Är ju inte född som sardin 😉 Men självaste bilden är kanooooon! Gillar färgerna, vimlet och inte minst de tätt uppställda papperskorgarna. Bra kombo på hela bilden. Betydligt roligare att titta på än att grillas där, eller hur!?

  Like

  1. Håller med dig Beate !!! Skulle för allt i världen inte vilja tillbringa min tid där i trängseln och inte grillas heller för den delen 😎 Får nästan lite panikkänsla 😕

   Like

 2. Härligt färgstarkt på badstranden men oj så trångt! Så ser det ut på många turistorter söderut och det är kanske kul om man gillar att frottéra sig med likasinnade. Inget för mig, gillar inte att trängas!
  Trevlig helg!

  Like

 3. Oj vilket myller av folk och färger! Ganska komiskt att folk trängs så och kastar av sig kläderna för att stekas av solens farliga strålar. Att sitta i skuggan under ett parasoll med en bra bok tycker jag är skönare. Men en väldigt fascinerande bild, finns ju hur mycket som helst att titta på!
  Sv: Du kanske inte skriver lika mycket som jag men jag tycker inte du är ett dugg opersonlig för det. Tycker snarare jag “lärt känna” dig ganska bra genom din blogg. Och tittar även på ditt tidigare inlägg och hoppas och håller tummarna för att ni åter kommer till ett townhouse och får er efterlängtade hund!!! Kram

  Like

 4. Färgsprakande var det, och jag måste ju säga att jag älskar sol, men skulle inte vilja dela den så där, med tusen andra på ett ställe. Sitter hellre ute på gården då, med kaffe, kanske någon läskande frukt och gott sällskap 😀

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s