Dubbel triss i Malta

Ordlös Lördag har upphört. “Hemma” firas Nationaldagen och veckans tema i Fototriss är Sverige.Img_1322-PS-0-PSP-MC-21Tänker tanken att sätta ihop en triss från Malta men förkastar idén. Img_7350-PS-MC Det är för svårt att välja bara tre bilder.Img_7222-MCSå det blev en dubbel triss istället 😉

I de klickbara cirklarna:
*
De typiska kaktusträden och den maltesiska honungsgula stenen.
*Karozzin, h
äst och vagn i Valletta, en gammal tradition som inte länge till finns kvar på våra gator.
*
Maltas traditionella goda bröd.

I övrigt syns Maltesisk arkitekur i Valletta, färsk lokalt odlad frukt, den nästan alltid så blå himlen och medelhavet förstås 😉

10 replies to “Dubbel triss i Malta

  1. För mig kunde du t o m lagt upp the kvadrupel triss. Är tokförtjust i den första stora bilden med trappan. Den är så otroligt läcker med alla färgkombon som harmoniserar med varandra trots att det är ett stort myller. Måste vara en av dina bästa bilder – å där finns ju redan en massa om man säger så – bland de bästa bilderna alltså 🙂
    Åsså gillar jag et läckra perspektivet i sista bilden. Otroligt läckert hela denna dubbeltriss 🙂

  2. Oj så flott. Kunne ha vært dobbelt så lang. For et trappebilde!
    Ha en flott kveld på Malta og klem fra Nord. 🙂

  3. Jaha där sitter du i värmen… och vi i Svedala fryser… regn och inte ens 10 grader på termometern… Men då klickar man bara in på dina varma bilder 🙂 Trappan ja… Hur läcker som helst 🙂 Och frukten samt brödet, nu vart jag hungrig 😉

  4. Den första bilden i din andra triss är så superskön! Den är nästan overklig! Toppen! Sista bilden med havet och den annorlunda stranden gillas också. Härligt!

  5. När jag såg temat tänkte jag på dig, speciellt eftersom du skrivit att nästa inlägg skulle vara bilder från Malta. Och dina bilder är ju lika fina som vanligt!! Mycket roligare att se än alla svenska bilder 🙂 Skulle gärna promenera där längs med havet!

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star