14 replies to “Dit vingarna bär

 1. Vilken fin bild på nötskrikan, och med så härliga färger! Du har verkligen öga för motiv. Nötskrikor är vackra men låter rätt hemskt (hörs ju på namnet också). Vi brukar höra dem i skogen här runt omkring. Ha det gott!

  Liked by 1 person

 2. Svar: Tack Anita! Du är bara sååå bäst! Din kommentar betydde otroligt mycket. Den satt precis där den skulle sitta om du förstår vad jag menar. För – tror det eller ej – bloggen betyder mycket för mig också (har ju hållit på sedan februari 2008) och då speciellt med tanke på bloggkompisar som just DIG!!!
  Kram 🙂

  Liked by 1 person

 3. Vilken skönhet och att du lyckades få med den så skarpt på bild utan att den flög sin kos, underbart!

  Angående min bild. Jag använder inga objektiv än standard 18-55 som medföljer kameran, har inte haft råd att köpa något mer. När jag fotar på gatan ställer jag in kameran på sportläge, kanske något som många fotografer anser som amatörmässigt och inte alls seriöst. Jag ser det dock som ett bra sätt att kunna skjuta från höften på, man kan röra sig och motivet kan röra sig och man kan lyckas få en skarp bild ändå, det är inte självklart dock att det blir så. Jag brukar hålla kameran med en hand i brösthöjd, eller där det krävs, tittar sällan i sökaren eftersom det måste gå fort. Jag tycker att det är ett spännande sätt att fota folk på gatan på, man får en riktig ögonblicksbild, ett dokumentärt foto. Dessutom är det alltid en överraskning när man kommer hem och sätter sig vid datorn, man upptäcker ofta detaljer som man inte sett vid fototillfället.

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star