Earth Garden Festival

Några bilder från årets Earth Garden Festival här på Malta.Img_7721-PS1Väljer att låta bilderna tala för sig själva.Img_7764-LCImg_7749-1-PSP Img_7915-PSP Img_7779-PSP-2Img_7824-PSP-2 Festlig, folkligt, fullsatt och väldigt mycket musik. Att ljusförhållandena i vissa fall var hopplösa i den starka solen och i skuggan under alla träd nämner jag inte fast nu gjorde jag visst det iallafall 😉

Nu fick jag äntligen tillfälle att fota människor ! Tycker det blivit allt svårare i vardagen, var mycket modigare förr och undviker numera att rikta kameran mot okända. Att fråga ger inte samma spontana motiv. Ser otroligt många tillfällen på mina promenader. Gubbarna på bänken, charmiga gamla tanter, grabbar med imponerande frisyrer, snygga tjejer som fotar varandra, busiga barn som plaskar i vatten, svettiga motionärer och gud vet allt. Kommer istället hem med kameran full av skyltar, husfasader, himmel, hav och blommor. Hur det hela fortskrider får framtida inlägg visa 🙂

Torsdagstema


Publicerat

i

Comments

13 responses to “Earth Garden Festival”

 1. Anne Avatar

  Tjusigt! Och du har rätt, det där med att fota människor är lite knepigt…

 2. Violen på Brandholmen Avatar

  Kul att få gå med på festival! Toppenbilder med fart och fläkt!
  Jag tycker också det är knepigt att fota okända människor! Utomlands är jag mer på alerten av någon konstig anledning.

  Rart av dig att fråga om min arm! Den blir allt bättre men det går långsamt att få upp rörligheten. Nu kan jag i alla fall kamma mig! Får kämpa på så blir nog armen snäll och medgörlig.
  Ha det bra på din ö!

 3. Monica o Jacob Avatar
  Monica o Jacob

  Livat och kul, härligt med lite festligheter.
  Jag har väldigt svårt att fota människor ville fota en kvinna i burka på Nordea men tordes inte.
  Blir lite illa berörd av dom med tanke på hur vi i Sverige har kämpat för kvinnans lika värde.
  Ha en skön kväll 🙂
  http://ingemix.bloggplatsen.se/2015/06/10/11117321-torsdagstema/

 4. Tony Avatar

  Superhärliga bilder!
  Och du… skyltar, husfasader, himmel, hav och blommor är också trevliga motiv 🙂
  Här visar du en fin mix med människor också!

 5. bpz3 Avatar

  Fantastiska, färgglada och happy bilder rakt igenom! Vilken festival!
  Å du, har du tänkt på att de flesta fototeman som finns kvar nästan aldrig ber fotograferna att fota människor. Så då kommer man ju per automatik av sig och fotar skyltar, väggar eller vadsomhelst utom personer.
  Nu är du ju en otroligt duktig fotograf av alla motiv som du upptäcker, å du fotar faktiskt människor ibland. Fast den här serien var nog den mest “närgångna”. Suveränt!

 6. Anemonen Avatar

  Det här var riktigt stiliga bilder och så färgsprakande sen. Det gillar jag. Jag kan inte annat än tycka du har öga för det där lilla extra.

 7. Lottisen Avatar

  Härliga färgsprakande bilder, underbart! Jag tycker också det är svårt att fota männsikor men här tycker jag du har lyckats jättebra!

 8. kiki freese Avatar

  Härliga festivalstämning. Jag tycker du i dessa bilder visar att du absolut är på väg tillbaka till modet att fota det mänskliga väsendet, tänker speciellt på bilden med den vackra ryggen. Snyggt.
  /Kiki

 9. Hanna Avatar

  Bilderna är helt underbara, vilka varma och sköna färger och vilka härliga människor. Du ska inte tvivla en sekund på dina fotokunskaper, du kan så himla mycket, det visar du här i bloggen varje dag. Det spelar ingen roll vilken inställning du har på kameran, bara du har rätt inställning när du väljer motiv… fotar det du vill fota, rädsla till trots. Jag använder mig nästan alltid av P inställningen, såvida jag inte tar gatufoton som jag skrev tidigare. Jag kan knappt något om min kamera, skulle verkligen behöva gå en kurs i hur man får fram rätt inställning osv. Samtidigt så rycker jag på axlarna och tar de bilder jag tar, blir jag nöjd så blir jag. Jag föredrar ett bra motiv framför en knivskarp bild, såvida den inte är suddig vill säga 😉

 10. Stare Ström Avatar

  Härliga bilder från din festival!

  Jag fotar inte människor här hemma, utan att ha frågat, eftersom jag ogillar att bli fotad själv!

 11. Carita Liljendahl Avatar

  Sådana färgglada bilder och ögonmat för bägge könen 😉
  Skrev här på en annan blogg att det är så fint då man helt gratis kan resa runt i världen via olika bloggsajter!

 12. Mormor Avatar
  Mormor

  Flotte fotoer.

 13. Mias Mix Avatar

  Känner igen mig i det du skriver. Känner mig mycket obekväm med att fota människor (utan att fråga). När det är festival som här känns det mer tillåtet. Och här lyckades du kanonbra! Känner festivalstämningen ända hit 🙂 Nu har sommaren äntligen kommit och vi har lika blå himmel som du 🙂 Men på söndag har de lovat regn igen… Ha en skön helg!

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d bloggers like this: