Skyltsöndag

Img_8135-PSP-MCJazzmusik ! Inte något jag lyssnar på så ofta men vilken fin skylt !! Img_7388-2Ingen skylt och inte snyggt. Ganska patetiskt men samtidigt lite hjärtknipande med dessa rader som någon skrivit på den slitna husfasaden på en bakgata här i Sliema. Undar hur det gick…IMG_8142-LCNymålat och handskrivet ! Bra att veta så man inte blir klibbig om man nu råkar luta sig mot staketet.

Beate håller i trådarna när det gäller att skylta på söndagar. Roligt, lättsamt och öppet för alla !!

9 replies to “Skyltsöndag

 1. Bingo Anita! Då kombinerade du också, vilket jag också gjorde! Fast dina bilder är såååååååå mycket bättre. Gillar ettan – tänk att kuna rita så fint med krita på en griffeltavla. Avis här.

  Å Marco menar definitivt allvar – att skriva med så stora bokstäver på en bergsvägg – coolt!

  Å varför sätta upp “proffs-skyltar” som Alcro eller Nordsjö sponsrar här i Sverige när man kan göra det från hand. Det syns dessutom betydligt bättre!

  Toppen jobbat Anita! Å 1 000 tack igen att du är med, skyltar och länkar:-)

  Like

 2. Framför allt gillar jag att titta på dina blå himlar! Det vill allt till att det blir lite mera värme här om jag ska lyckas få någon jordgubbe till midsommar. Det är bråttom, kan du skicka hit?!

  Like

 3. Ha ha den sista skylten gick jag förbi i dag 🙂 Röd om näsan är jag numera också. Funderar på att tillbringa morgondagen i Sliema på klipporna nedanför hotellet – om du vill ta en fika!

  Like

 4. Åh…jag får en sån längtan till sonen och Malta!!! Underbara foton! När vi var där sist ( i mars) så målades också staketet nere vid strandpromenaden 🙂

  Like

 5. Vilka charmiga sätt att skylta på, allt från riktigt konstnärligt till “man tager vad man haver”. Man kan ju undra om Marcos beundrarinna/beundrare kanske hade lite för mycket innanför västen när frieriet skrevs, för det kanske inte är den bästa platsen att skriva på annars 😉

  Härligt att ni har sol och blå himmel på Malta. Ja här är det mulet och regnet hänger i luften. För min del spelar inte midsommarvädret så stor roll, ska ta det lugnt. Blir en bit mat hos föräldrarna, sedan går jag nog hem och tittar på en film. Har haft migrän ett par dagar och i morse vek sig benen när jag var i badrummet, jag föll och slog hakan i badrumsskåpet. Ingen fara dock, gjorde lite ont först men nu känns det inget. Önskar dig en jättefin midsommar i solskenet!

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star