Skyltsöndag

Img_8135-PSP-MCJazzmusik ! Inte något jag lyssnar på så ofta men vilken fin skylt !! Img_7388-2Ingen skylt och inte snyggt. Ganska patetiskt men samtidigt lite hjärtknipande med dessa rader som någon skrivit på den slitna husfasaden på en bakgata här i Sliema. Undar hur det gick…IMG_8142-LCNymålat och handskrivet ! Bra att veta så man inte blir klibbig om man nu råkar luta sig mot staketet.

Beate håller i trådarna när det gäller att skylta på söndagar. Roligt, lättsamt och öppet för alla !!


Publicerat

i

Comments

9 responses to “Skyltsöndag”

 1. bpz3 Avatar

  Bingo Anita! Då kombinerade du också, vilket jag också gjorde! Fast dina bilder är såååååååå mycket bättre. Gillar ettan – tänk att kuna rita så fint med krita på en griffeltavla. Avis här.

  Å Marco menar definitivt allvar – att skriva med så stora bokstäver på en bergsvägg – coolt!

  Å varför sätta upp “proffs-skyltar” som Alcro eller Nordsjö sponsrar här i Sverige när man kan göra det från hand. Det syns dessutom betydligt bättre!

  Toppen jobbat Anita! Å 1 000 tack igen att du är med, skyltar och länkar:-)

 2. Mormor Avatar
  Mormor

  Lekkert løst og jeg skulle gjerne ha lyttet til jazzen 🙂 Klem fra Nord.

 3. Violen på Brandholmen Avatar

  Härliga skyltar! Är lite nyfiken på svaret, om frieriet så att säga gick hem! Skulle mer än gärna lyssna till jazzen , lockande skylt!
  Ha det bra på din ö!

 4. Stare Ström Avatar

  Framför allt gillar jag att titta på dina blå himlar! Det vill allt till att det blir lite mera värme här om jag ska lyckas få någon jordgubbe till midsommar. Det är bråttom, kan du skicka hit?!

 5. Anne Avatar

  Ha ha den sista skylten gick jag förbi i dag 🙂 Röd om näsan är jag numera också. Funderar på att tillbringa morgondagen i Sliema på klipporna nedanför hotellet – om du vill ta en fika!

  1. Anita / Malta Avatar

   På klipporna i solen finns en viss risk att näsan blir ännu rödare 😉 Fika ? Självklart !! Mejlar dig…

   1. Anita / Malta Avatar

    ..kan för mitt liv inte hitta din mejladress. Närsomhelst efter 17.00 passar bra !
    anitasmalta@gmail.om

 6. Susjos Avatar

  Åh…jag får en sån längtan till sonen och Malta!!! Underbara foton! När vi var där sist ( i mars) så målades också staketet nere vid strandpromenaden 🙂

 7. Hanna Avatar

  Vilka charmiga sätt att skylta på, allt från riktigt konstnärligt till “man tager vad man haver”. Man kan ju undra om Marcos beundrarinna/beundrare kanske hade lite för mycket innanför västen när frieriet skrevs, för det kanske inte är den bästa platsen att skriva på annars 😉

  Härligt att ni har sol och blå himmel på Malta. Ja här är det mulet och regnet hänger i luften. För min del spelar inte midsommarvädret så stor roll, ska ta det lugnt. Blir en bit mat hos föräldrarna, sedan går jag nog hem och tittar på en film. Har haft migrän ett par dagar och i morse vek sig benen när jag var i badrummet, jag föll och slog hakan i badrumsskåpet. Ingen fara dock, gjorde lite ont först men nu känns det inget. Önskar dig en jättefin midsommar i solskenet!

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d