Helgpyssel

Söndagen ägnades åt att fixa våra möbler i teak som stått ute hela vintern på terrassen.
Sandpappra, sandpappra, sandpappra och sen pensla på oljan vilket är betydligt roligare än att sandpappra.Img_8265Vad fint det blev efter att maken spolat bort allt damm. Nu väntar vi bara på det nya tyget till parasollet.
Ser fram emot alla middagar ute på terrassen under kommande ljumma sommarkvällar. Välkommen !!

Helgbilden

Rutorna är klickbara bildbevis på det “hårda jobbet i värmen” 🙂


Publicerat

i

Etiketter:

Comments

3 responses to “Helgpyssel”

 1. bpz3 Avatar

  WOW! Där har ni verkligen jobbat hårt. Du och maken din får fortsätta hos oss. Våra möbler har också stått ute hela vintern (flera vintrar om jag ska vara ärlig) och längtar efter ett spa, vilket de aldrig får 😉
  Å vilken drömterass ni har – där är jag verkligen avis. Helt fantastiskt och vilken utsikt över Sliemas takåsar, för att inte tala om den fina inramningen med växterna. Ser ut som ett paradis, även om ni letar efter ett hus, jag vet.

 2. Hanna Avatar

  Ser riktigt jobbigt och dammigt ut, men resultatet och belöningen ni får är ju värt det. Underbart vacker terrass med en lika underbar utsikt, jag slår mig mer än gärna ned en stund och solar fräknarna 🙂

  Tack för din fina kommentar hos mig. Jag må vara en mästare på att fånga ögonblicket (när jag har tur), men någon toppenfotograf är jag inte 🙂

  Ha det gott i solskenet!

 3. Monica o Jacob Avatar
  Monica o Jacob

  Ja det är mycket jobb med trämöbler men blir så fint när det är färdigt 🙂
  Vilken underbar terrass blir så avundsjuk även om jag inte är någon soldyrkare längre.
  Ha en skön dag
  http://ingemix.bloggplatsen.se/2015/06/14/11119817-helgbilden/

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d bloggers like this: