Skyltsöndag

Img_8183-PS-00-PSPEn liten pärla, i stadskärnan av Sliema, svår att låta bli att fånga med kameran även för den som inte kan så mycket om bilar.
Kan den passa till Skyltsöndag tro. Nej, här är det bilen som är fokus.Img_8175-PS-PSPDå vänder vi på det hela och den manipulerade registreringsskylten får hänga med.Img_8559-2Manipulerad med tanke på att bilägaren parkerat precis framför ett övergångställe.

Så det blev ett bidrag till Skyltsöndag iallafall tack vare Beate som håller i trådarna och lockar oss andra att fota skyltar 🙂 Roligt och öppet för alla !!

 


Publicerat

i

Comments

8 responses to “Skyltsöndag”

  1. Mormor Avatar
    Mormor

    Flott skiltet 🙂
    Klem fra Nord 🙂

  2. BP Avatar

    Dregel, dregel, dregel! Vilken bil!!!! En gammal Thunderbird. Å registreringsskylten var ju nästan BP 😉 Å den där tillknycklade skylten med övergångsstället är ju helt i min smak också. Jag menar rost, en blå himmel och perspektivet du tog bilden på är ju bara sååååå himla läckert!

    Är så himla glad att du skyltar igen och att du är tillbaka på bloggen. Har verkligen saknat dig – å inte bara för de fina blåa himlar som du alltid visar 🙂

    Stort tack för skyltningen och länken 🙂

    PS. Dina två Sids som jag fick av dig har förändrat matlagningen totalt. De löser precis alla problem jag gnällt över förut. I love Sid the Lid 🙂 Å imorse åt jag mitt första löskokta ägg på minst två år ur min nya älskling Tibbling (den limegröna äggkoppen).
    Å maken har slängt vår gamla metallsoppslev för han älskar Nessie som är så vig som han uttrycker det. Å du vet väl att han annars ALDRIG slänger nå’t. Kan knappt sätta ord på hur dessa presenter uppskattades OCH används 🙂 DS.

  3. Anne Avatar

    Någon bilfantast är jag inte till skillnad från sambon 🙂 Men skylten – den gillar jag. Hur KUNDE jag missa den???

  4. Mias Mix Avatar

    Vilken läcker bil! Kul registreringsskylt och läcker gammal skylt på Herr Gåman 🙂
    Tack snälla du för din fina kommentar hos mig!! Så glad att du är tillbaka hos oss andra bloggare. Ta hand om dig! Kram

  5. Steve Avatar

    En amerikanare lite vårdslöst parkerad utanför Tony´s Bar. Sinnebilden för en gammal klassisk gangsterfilm.

  6. Monica o Jacob Avatar
    Monica o Jacob

    Vilken läcker bil den skulle jag inte tacka nej till 😉
    Ha det bra 😉
    http://ingemix.bloggplatsen.se/2015/07/12/11138551-helgbilden/

  7. kiki freese Avatar

    Oj oj oj. Den bilen får vara parkerad precis var den vill för såååååå snygg är den. Har precis kollat Eva Trillians inlägg om en juvel och här har du din.
    /Kiki

  8. puspita1010 Avatar

    Hej bästa! Jag vet inte hur ska jag tacka dig för de fina fina ordet. Du är världens bästa person i har sett i hela mitt liv. Du är en trevlig person som är bredvid alla människor för att hjälpa. Hoppas att alla var som dig. Massa kärlek och kram från mig till världens bästa person. ❤️

Your comment is valuable❣️

WordPress.com.

Translate »

Discover more from Anita's Images

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading