Helgbilder

Helgbilder

L1070256-PSKände inte alls för att sitta hemma framför datorn med a/c på så det bästa valet under helgen var att bada. Här kan man välja att bada bland fiskarna i den naturliga poolen eller bland fiskarna i det öppna havet.L1070246Parasoller, solstolar, dusch, bar och faciliteter som helt saknas på klipporna där jag “brukar” bada finns här. Att därmed bli fem euro fattigare kändes inte särskilt betungande 😉L1070253-2-PSP-MCBadar i det öppna havet som hunnit nå upp till 26 grader. Badplatsen ligger nedanför Tower Road nära Tigne, “Sliema pitch”. HÄR kan det storma ordentligt på vintrarna när havet ligger på !!

Men havet är stilla bland bojar och rep. Har aldrig gillat att bli fotograferad men här är jag hur som helst. ….Tänker på raderna jag läste hos Susjos igår. “Live your life and forget your age“. Ja vad annat kan man göra…
Vattnet har inte samma färger !! Kan det bero på att det är maken som håller i kameran tro 😉L1070252Älskar starka färger av alla de slag oavsett vad det nu än är och kan inte låta bli att ta med den här bilden som jag tog när jag på ostadiga ben hängde på badstegen med kameran i handen.IMG_9651Det var allt från mig idag. Nu ska jag gå ut på terrassen och lukta på blommorna 🙂

Helgbilden


Publicerat

i

Comments

13 responses to “Helgbilder”

 1. Steve Avatar

  Nu är jag inte längre nån badare, men om jag bara kunnat så…
  Fantastiska färger. T o m rostfärgen är vacker.

 2. BP Avatar

  Herregud Anita – vilka bilder!!! Vilka färger. Å du kan ju gissa vilken bild jag gillade bäst. Det där orangea snöret mot den blå-rostiga piren är ju såååååå otroligt läckert. Den borde vara med ii en resekatalog, liksom den med bollarna. Vilken fotograf du är!

  Åsså en sak till – den viktigaste kanske: Du är så otroligt vacker att det förslår. Lika vacker som Susjos. Nu vet jag ju inte hur din make ser ut – troligen lika fin som du. Men gud sååååå stolt och glad han måste vara att ha en sådan vacker fru. Jag MENAR det. Du får förresten gärna ge mig ditt recept på hur du gör. Skulle behöva liiiite (=mycket) hjälp här 😉

 3. Stare Ström Avatar

  26 gr i vattnet och sol… regn, blåst och 19 gr i Öresund är det i min värld!

 4. Inger Ekströmer/Anemonen Avatar

  Kanonfina bilder på badplatsen din, och du det där med ålder har jag som pensionissa slutat att tänka på. Vi skall bära vår ålder med heder och stolthet. Det skall väl synas att vi har levt ett liv. Du är jättesnygg så du tål att visas upp mer än en gång. Tummen upp här. Kan det bero på att maken din har en annan inställning av den blå kulören? 🙂 Ha en fin vecka och njut av det goa vädret.

 5. kiki freese Avatar

  Det är grymt…det är ju såhär sommaren ska se ut, underbara Malta och Anita levererar.
  Doppet ser ljuvligt ut.
  /Kiki

 6. Beppan Avatar

  Älskar dina mustiga, färgstarka bilder från din ö, som vi längtar till….

 7. Marina Avatar

  Hejsan! Har hittat hit via Steves blogg och hittade många härliga bilder och en mycket trevlig blogg 🙂 Tack för mysig läsning till morgonkaffet!
  /Marina

 8. Monica o Jacob Avatar
  Monica o Jacob

  Härliga färger och badnymfen är så fin ser riktigt mysigt ut 🙂
  Jobbigt när inte kylen orkar hålla kylan ett år när vi hade 35 grader här stod vårt och rann
  Nej inte för mycket värme vi har blivit förkylda båda två så kylan passare oss bra nu.
  Ha en skön kväll.
  http://ingemix.bloggplatsen.se/2015/07/28/11148952-tisdagstema/

 9. Marit Johansson Avatar

  Du är ju söt som socker Anita 🙂
  Underbara bilder från riktig sommar, kram på dig!

 10. Mias Mix Avatar

  Vilken jättefin bild på dig!! Och så härliga somriga färgstarka bilder. Tänkte direkt på BP när jag såg snöret och ser ju att hon älskade det 🙂 Det gör jag också!!
  Ja skicka ut maken i skogen när han kommer till Sverige så kan han ta hem kantareller till dig sen! Ha det superbra!!

 11. Violen på Brandholmen Avatar

  Så mycket färg och glädje i dina bilder! Piggar verkligen upp en frusen nordbo som inte ens tänker tanken att bada utomhus!
  Ha det bra på din ö! Och ha det riktigt skönt på terrassen bland dina väldoftande blommor!

 12. Susjos Avatar

  Vilka underbara bilder!!! Trodde först att det var den poolen vi simmade i när vi var där i september, men tror inte det. Vi bodde på hotellet : St.Julians Bay, som har adress : 48 Main street, och bodde mittemot poolen, så smidigt och bra,då maken inte vill ligga i solen utan behöver parasoll! Tror dock att inträdet var 7 euro där, men det var det värt!!! Å vad jag längtar till Malta, sol och bad!!!! Underbart foto på snygga dej!
  Och tusen tack för länken, så glad jag blir!!! Varm Kram!!!

 13. Hanna Avatar

  Ååååhhh, så härligt det ser ut, så som sommaren ska se ut. Kul att få se “bevis” på att du badar 😉 Önskar jag kunde göra detsamma, men som säkert flera andra före mig har skrivit, här regnar det…

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d bloggers like this: