Helgbilder

L1070256-PSKände inte alls för att sitta hemma framför datorn med a/c på så det bästa valet under helgen var att bada. Här kan man välja att bada bland fiskarna i den naturliga poolen eller bland fiskarna i det öppna havet.L1070246Parasoller, solstolar, dusch, bar och faciliteter som helt saknas på klipporna där jag “brukar” bada finns här. Att därmed bli fem euro fattigare kändes inte särskilt betungande 😉L1070253-2-PSP-MCBadar i det öppna havet som hunnit nå upp till 26 grader. Badplatsen ligger nedanför Tower Road nära Tigne, “Sliema pitch”. HÄR kan det storma ordentligt på vintrarna när havet ligger på !!

Men havet är stilla bland bojar och rep. Har aldrig gillat att bli fotograferad men här är jag hur som helst. ….Tänker på raderna jag läste hos Susjos igår. “Live your life and forget your age“. Ja vad annat kan man göra…
Vattnet har inte samma färger !! Kan det bero på att det är maken som håller i kameran tro 😉L1070252Älskar starka färger av alla de slag oavsett vad det nu än är och kan inte låta bli att ta med den här bilden som jag tog när jag på ostadiga ben hängde på badstegen med kameran i handen.IMG_9651Det var allt från mig idag. Nu ska jag gå ut på terrassen och lukta på blommorna 🙂

Helgbilden

13 thoughts on “Helgbilder

 1. Herregud Anita – vilka bilder!!! Vilka färger. Å du kan ju gissa vilken bild jag gillade bäst. Det där orangea snöret mot den blå-rostiga piren är ju såååååå otroligt läckert. Den borde vara med ii en resekatalog, liksom den med bollarna. Vilken fotograf du är!

  Åsså en sak till – den viktigaste kanske: Du är så otroligt vacker att det förslår. Lika vacker som Susjos. Nu vet jag ju inte hur din make ser ut – troligen lika fin som du. Men gud sååååå stolt och glad han måste vara att ha en sådan vacker fru. Jag MENAR det. Du får förresten gärna ge mig ditt recept på hur du gör. Skulle behöva liiiite (=mycket) hjälp här 😉

  Like

 2. Kanonfina bilder på badplatsen din, och du det där med ålder har jag som pensionissa slutat att tänka på. Vi skall bära vår ålder med heder och stolthet. Det skall väl synas att vi har levt ett liv. Du är jättesnygg så du tål att visas upp mer än en gång. Tummen upp här. Kan det bero på att maken din har en annan inställning av den blå kulören? 🙂 Ha en fin vecka och njut av det goa vädret.

  Like

 3. Hejsan! Har hittat hit via Steves blogg och hittade många härliga bilder och en mycket trevlig blogg 🙂 Tack för mysig läsning till morgonkaffet!
  /Marina

  Like

 4. Vilken jättefin bild på dig!! Och så härliga somriga färgstarka bilder. Tänkte direkt på BP när jag såg snöret och ser ju att hon älskade det 🙂 Det gör jag också!!
  Ja skicka ut maken i skogen när han kommer till Sverige så kan han ta hem kantareller till dig sen! Ha det superbra!!

  Like

 5. Så mycket färg och glädje i dina bilder! Piggar verkligen upp en frusen nordbo som inte ens tänker tanken att bada utomhus!
  Ha det bra på din ö! Och ha det riktigt skönt på terrassen bland dina väldoftande blommor!

  Like

 6. Vilka underbara bilder!!! Trodde först att det var den poolen vi simmade i när vi var där i september, men tror inte det. Vi bodde på hotellet : St.Julians Bay, som har adress : 48 Main street, och bodde mittemot poolen, så smidigt och bra,då maken inte vill ligga i solen utan behöver parasoll! Tror dock att inträdet var 7 euro där, men det var det värt!!! Å vad jag längtar till Malta, sol och bad!!!! Underbart foto på snygga dej!
  Och tusen tack för länken, så glad jag blir!!! Varm Kram!!!

  Like

 7. Ååååhhh, så härligt det ser ut, så som sommaren ska se ut. Kul att få se “bevis” på att du badar 😉 Önskar jag kunde göra detsamma, men som säkert flera andra före mig har skrivit, här regnar det…

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s