Street Art och annat

Har än så länge bara visat EN bild från årets Sliema Steet Art. Här kommer fler.
Ovanför syns när de är aktiva med sina färgburkar och nedanför några färdiga resultat. Img_9499-PSP2Färgstark, kreativt och artistisk men ett par piggare ögon hade kanske förbättrat intrycket.  Img_9385-PSP-KLite lyster och ganska fin. Ett motiv som väcker känslor hos betraktaren.
Skickligt gjord men vid första anblicken kanske inte någon direkt glädjespridare.Img_9493-PSKonstnärlig och färgstark !! I mitt tycke den bästa här.IMG_8859-PSPVill ha mer lite färg och går ner till The Strand här i Sliema för att kika på båtarna i hamnen.Img_8866-PS-PSPMCSöker naturlig konst och blir glad av att se båtarnas speglingar i vattnet 🙂

För att se cirklarna högst upp i fullt format måste du klicka på dem.

Torsdagstema


Publicerat

i

Comments

12 responses to “Street Art och annat”

 1. bpz3 Avatar

  Allså – du sa ju att årets Street Art utställning inte var i samma klass som förut. Å jag håller 200 procent med dig! Vet du, dina två foton från båtarna slå muralmålningarna med hästlängder – utan minsta tvekan. Jag menar dina speglingar – det hade varit nå’t på en vägg i Sliema. Din man målar ju om jag minns rätt. Ge honom en utskrift på ditt konstverk och så kan han anmäla sig att göra en muralmålning nästa år. Vad sägs om det 🙂

  Precis som du gillar jag egentligen ingen av de andra muralmålningarna. De är onekligen skickligt gjorda – rent tekniskt alltså, men nej – inte mitt stuk heller. Håller även med dig att trean är den mest tilltalande.

 2. Violen på Brandholmen Avatar

  Din konst med speglingarna i vattnet står sig bra i konkurrensen, den bilden tycker jag är den bästa av dem alla. Annars tycker jag det är kul att se på när konstnärerna jobbar men det är inte alltid jag gillar resultatet! Av de tre tycker också jag att trean är bäst!
  Ha det bra på din ö! Här är det grönt och frodigt efter allt regn men i dag har det bara kommit några enstaka skurar. På lördag får vi kanske lite sol!!

 3. Monica o Jacob Avatar
  Monica o Jacob

  Mycket läckert att titta på men bäst gillar jag båtarnas vattenkonst som du fångat så bra 😉
  HAHA vore jag som Beate hade jag nog kunnat se både det ena och det andra men tycker mej i alla fall skymta en fisk och en sköldpadda bland alla färger.
  Ha en skön kväll
  http://ingemix.bloggplatsen.se/2015/07/29/11149830-torsdagstema/

 4. Stare Ström Avatar

  Din sista bild slår alla konstverk!! Vilka härliga speglingar!

  svar: kanske återkommer till Skyltsöndag någon gång! Och dansk ost är jättegod, men har mycket lukt, som fotsvett ungefär!

 5. Marie i Skrifvarstugan Avatar

  Vilka fantastiska målningar. Håller dock med dig i några av kommentarerna. Naturlig konst av båtarna i vattnet var ju bara så fint !
  Vilka speglingar !

  Ha det riktigt gott där nere och du har väl varmt ?
  vi här i Östergötland och nog på många andra ställen också i landet regnar det bara.
  Kram

 6. bpz3 Avatar

  Svar: Pride började igår med invigning av Pride Park på Östermalms IP. Ikväll är det Schlagerpride där. Susjos är så klart på plats. Imorgon vet jag inte vad händer men på lördag är det Pride Parade som går från Mariatorget till Östermalms IP. Kollade utanför Station ifjol – i strålande solsken. Kul kul som helst. Ska nog kolla på lördag också… om det inte regnar vill säga. Å eftersom det regnar hela tiden här (dock inte ikväll, men då är det i stället bara 12 grader) så är chansen att jag åker in ganska liten…

 7. Marit Johansson Avatar

  Speglingen i vattnet har du fångat som ett konstverk i sig, läckert.
  Väldigt skickliga konstnärer, håller med dig och gillar också den tredje nerifrån bäst!

 8. kiki freese Avatar

  Den absolut grymmaste av bilder här har ju du fångat genom att studera båtarnas speglingar i vattnet – den sista bilden är SÅ inspirerande. Älskar vattenrörelser och här gestaltat i alla tänbara färger, jag blir helt lyrisk ska du veta.
  /kiki

 9. Kristallina Avatar

  Jag är lika fascinerad av speglingarna i vattnet som alla andra. Så läckert som helst.
  Underbara målningar. Konstnärerna kan verkligen sitt handverk.

 10. Fabio Avatar

  Wow!!!

 11. Hanna Avatar

  Läckert och spännande med målningarna, gillar dem allihop på sitt sätt. Du har verkligen fått fram färgerna ordentligt, riktigt djupa och mustiga. Håller med om att hennes ögon borde ha varit lite piggare, men konstnären har väl en tanke bakom. Gillar skarpt speglingen av båten i vattnet, det har du fångat perfekt! Förstår inte hur du lyckats få till det så bra, verkligen ett naturligt konstverk!

 12. Susjos Avatar

  Säger som alla andra- din spegelbild i vattnet är magisk vacker!!!

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d bloggers like this: