Bikini hela helgen…

L1070384-PSP3 Varmt skulle det bli till helgen och varmt blev det…L1070319Tillbringade ett par timmar vid Sliema pitch med kameran som sällskap mellan doppen i havet. Här spelas ofta vattenpolo och då är det stängt för oss “vanliga”. Det rosa bandet är bevis på att man betalt inträde.L1070451En del av min bikini. Hur jag (miss)-lyckades med att få Lycra att likna tjockt bomullstyg är för mig en gåta. Bikini är det enda plagg som gäller just nu. Minsta möjliga att bära i värmen. Fungerar hemma framför datorn, när jag hänger tvätt på balkongen eller vattnar blommorna ute på terrassen…L1070466-PS-PSP…och vid andra vardagliga sysslor som att sopa efter att ha rensat bort lite ogräs. Vanligen makens syssla men han flög till Stockholm i lördags. Har under helgen försökt ta tillvara på min tillfälliga egentid.
Tränade på det där med konsten att “bara vara” men känner att det kanske inte lyckades helt.
L1070453-PSP-22Kan det vara så enkelt “Att Bara Vara.” som det ser ut här ? Själv hade jag nog valt att simma om inte annat så för motionens skull vilket också är ett sätt att koppla av på när man har lite svårt för att sitta still.
Kanske behövs det inte så mycket mer för att förgylla en vanlig helg ensam hemma här på ön.

Helgbilden


Publicerat

i

Comments

19 responses to “Bikini hela helgen…”

 1. Monica o Jacob Avatar
  Monica o Jacob

  Inget väder för mej
  HAHA den ser stor ut bikinin, men man kan ju inte lyckas med alla sina bilder 😉
  Sista bilden är ju så mysig bästa platsen att vara på i värmen.
  Tråkigt med grannfejder, hoppas ni vinner här hos oss är det lugnt för det mesta
  Just nu är inte hantverkaren det stora problemet utan mor som inte lyssnar på någon ;-(
  Ha en skön kväll
  http://ingemix.bloggplatsen.se/2015/08/02/11152125-helgbilden/

  1. Anita / Malta Avatar

   Haha.. stor är det då inte bikinin ! Skulle inte riktigt passa mina ynka 46 kilo men den ser faktiskt väldigt stor ut och tjock dessutom ! Vet inte riktigt hur jag bar mig åt 😉
   Lycka till med mor din, de är inte alltid så lätta att handskas med då de ofta har en stark och egen vilja. Med all rätt 🙂

 2. Violen på Brandholmen Avatar

  Det är inte så enkelt att bara vara även om man njuter av sol och bad! Tankarna snurrar gärna iväg och det kan vara svårt att koppla av! Men träning hjälper kanske, hur man nu gör! I en nordbos öron låter det underbart med bikiniväder ända tills man inser att 34 grader är fasligt varmt!
  Tack för en härlig serie färgglada bilder som piggar upp på alla sätt!
  Ha det bra på din ö och var rädd om dig!

 3. Steve Avatar

  Bra med praktiska plagg som passar att använda vid de mest skiftande göromål.
  Det tar en hiskelig tid att få upp bilderna med min tillfälliga datorutrustning. Mitt tålamod testas ofta i dessa dagar.
  “Att bara vara” är alltid värt ett försök.

 4. Stare Ström Avatar

  Idag var det bikiniväder här också. Äntligen! Fast nu är man ju så ovan vid värme att det är skugga som gäller. Mindfullness är inte så enkelt, men värt att öva på tror jag.
  Och så kan jag rapportera att alla tre ungarna levde i morse!

 5. Prästkrage Avatar

  Med de temperaturerna ni har skulle det nog passa med tjiikini, Fast det är dyrt om man åker fast.
  Svante

  1. Anita / Malta Avatar

   Tjiikini 😕 Har jag aldrig hört talas om och började förstås genast googla men fann inget. Skojar du 😉 Skulle gärna ta något mot värmen men vill inte betala dyrt och framförallt inte sitta i finkan 😥

   1. Prästkrage Avatar

    Tji är det samma som ingenting. Gammal Stockholmsslang.
    Svante

   2. Prästkrage Avatar

    https://sv.wiktionary.org/wiki/tji Hittade detta, kan det räcka som förklaring.
    Svante

    1. Anita / Malta Avatar

     Nä, för du skrev ju faktiskt tjiikin men nu glömmer vi det. Tji fick du 😉 …också ett gammalt Stockholmsslang iallafall när jag var barn och bodde i huvudstaden 😉

     1. Prästkrage Avatar

      När Bikinin kom, som badklädsel, så lekte vi med ord, och med tanke på hur badkläder sett ut innan, så var ju Bikinin så minimal att den inte behövdes. Så vi föreslog att tjejerna skulle ha tjiikini i stället.
      Svante

      1. Anita / Malta Avatar

       Haha.. du ger dig inte men det gör jag för nu fick jag ju en rimlig förklaring 😉

 6. bpz3 Avatar

  Förstår att du går omkring i bikini i den härliga värmen. Gillar mönstret på din bikini oavsett material. Är inte så bra på att se skillnad mellan lycra och bomull 😉
  Bilderna är så otroligt somriga – dregel, dregel 🙂

  Å njut nu av dina dagar som gräsänka, där du kan göra precis vad som faller dig in!!!
  Å din man tog verkligen fint väder med sig till oss nollåttor. Det är jag otroligt tacksam för 🙂 Ge honom en tacksamhetskram från mig när han kommer hem!

 7. Susjos Avatar

  Ja, det verkar som din man tog med sig sommaren till oss, vi tackar och bugar! Sliema Pitch, kan det vara den poolen vi var vid i september? Fortsätt njut av sommaren 🙂

 8. Mias Mix Avatar

  Skulle gärna ligga där på luftmadrassen. Även om solen skinit hela dagen var det kyligt i luften nu på eftermiddan och kvällen. Sitter i yllesockor och kofta.
  Snygg bikini! Läckra sommarfärger!
  Njut av din egentid och ta dagen som den kommer, gör det du känner för just då!

 9. Marit Johansson Avatar

  Jag brukar tycka att det är härligt med egentid men så går det några timmar och så får jag tråkigt i min ensamhet 🙂
  Är väldigt avis på värmen hos dig även om jag skulle tycka att det var lite väl varmt… men då skulle jag i alla fall få bada! Gillar alla dina helgbilder men särskilt den sista, ser så avkopplande ut.
  PS. ursnyggt mönster på dina badkläder!

 10. Anni Avatar

  Ja fy så varmt och otäckt du har det! 🙂
  Jag skulle då inte ha något emot att få bada lite mer denna sommar, men det lär väl inte bli av. Ligga sådär på en madrass och bara njuta, det skulle jag inte alls ha något emot …
  Fascinerad av dina badkläder, det ser onekligen ut som om du har tjocka kläder på dig och inte en nätt bikini! Tänk så kameran kan ljuga!

 11. Inger Ekströmer Avatar

  Finfina bilder och en färgglad och fin bikini som är ett plagg jag inte ens äger längre för jag solar inte 🙁 Jag får njuta av annat och i år kan det kvitta för solen har lyst med sin frånvaro. Njut för mig också är du snäll. Jodå att bara vara är så enkelt för mig. Det lärde jag mig efter min svåra olycka. Tystnad och ensam med sina tankar. Det är fint det med som omväxling ibland. Tänk en luftmadrass har jag haft och legat precis så och flutit omkring och så har jag flutit omkring i en kanot. Ja det var tider det:-) Tack för ett utmärkt trevligt inlägg.

 12. kiki freese Avatar

  Underbart, ett liv i bikini är något jag lugnt skulle kunna tänka mig. Som i tidigare inlägg lägger du absolut bästa bilden sist – den innehåller allt, en dröm. “Du är bra duktig på att få till det”
  /kiki

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d bloggers like this: