12 thoughts on “Veckans tänkvärda

 1. Viktiga ord att minnas när man känner sig liten, så liten – som man gör ibland.
  Konstigt det där med kommenterandet – att det blir anonymt – men inget förvånar mig längre. Fungerar ju superbra med att du lade in länken i kommentaren! Men även första kommentaren med ditt namn fungerar ju bra 🙂 Dig har jag ju karta till redan 😀

  Like

 2. Du hittar alltid så tänkvärda och passande citat. Med passande menar jag att de gäller ju oss alla och någon gång hamnar vi alla i en situation där dina citat borde poppa upp i våra huvuden.
  Dessutom hittar du alltid just de rätta bilderna till citaten. Du är otroligt bra på det!

  PS. Var nära att vara med i citatutmaningen idag, men hittade just inte rätt foto. DS.

  Like

 3. Vi har haft en känslomässigt jobbig helg och jag har verkligen fått tänka på det där med att försöka vara stark. Men sen kan jag känna att ibland måste man bara få gråta och vara ledsen ibland också, känns alltid bättre när det får komma ut… om du förstår vad jag menar. Istället för att “låtsas” vara stark när man inte är det…

  Like

 4. Vilka kloka ord, det är ju så det är. Sedan brukar jag säga att man har ju egentligen inget val än att vara stark när något oväntat händer, man måste ju igenom stormen på ett eller annat sätt. Jag har haft rejält med prövningar i år, rejält i mina mått räknade… på något sätt tror jag att det är världsalltet som försöker säga mig något, eller som försöker bryta ned mig tills det inte längre finns någon återvändo än att ta tag i mitt liv.

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s