Veckans tänkvärda

Kom ihåg, du är oftast modigare än du vet, starkare än du tror och klokare än du förstår….

IMG_0904…gör därför vad du kan, med det du har, där du är”

“Det sägs att en person bara behöver tre saker för att bli riktigt lycklig
någon att älska, någonting att göra och någonting att hoppas på”
– Joseph Addison –

***

4def1f90921d11e95ac3ae4819b9b89d

Lördagstema Citat # 4 / Inspiratör Marie i Skrifvarstugan

9 replies to “Veckans tänkvärda

 1. Även om du inte tvingar mig att dela din åsikt så gör jag det ändå. Så då har vi rätt båda två.
  Vet inte var du hittar dina fina citat som alltid sitter klockrent, men du gör ett suveränt jobb där.

  PS. Har ju också letat ett tag efter citat som skulle passa just i min konstiga blogg. Å idag har jag äntligen hittat nå’t 😉 DS.

 2. Två bra citat – men det första tar jag till mig lite extra, det klingar extra klart!
  Sv: Det går ju att kringgå det där med att nya Windows inte känner igen filerna i min kamera – allt annat verkar faktiskt fungera förvånansvärt felfritt 😉 Å andra sidan skadar det väl inte att vänta lite med att ta hem tian till den gått igenom de värsta “barnsjukdomarna” kanske!
  Önskar dig en fin fortsättning på helgen!

 3. Kloka ord som vanligt. Jag har haft två intensiva veckor med mestadels en massa skoj, men när jag kom hem i lördagskväll svämmade det över och jag satte mig ned och grät i en timme. Insåg sedan att jag grät för att jag var trött och för att jag haft så roligt och umgåtts med människor som jag tycker så mycket om, att jag i själva verket är väldigt lyckligt lottad här i livet trots att jag saknar vissa inslag. 🙂

 4. Med åren och allt som man upplever tror jag att man inser på vilken nivå man ungefärligen ligger när det gäller klokhet och styrka. Man kan nog bli överraskad åt båda hållen. I vissa situationer är man verkligen urstark och fattar de rätta besluten, i andra sammanhang är man långt ifrån så klok som man trodde och svagare än man trodde var möjligt.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star