10 thoughts on “Veckans tänkvärda

 1. Precis! Det är småsakerna som ger helheten och är i majoritet. Det är dom man ska vara mest rädd om och njuter av. Det stora sakerna – där brukar jag alltid säga: det ordnar sig, vilket det alltid gör.

  Härlig bild förresten 🙂

  Gilla

 2. Så sant. Men, då är det viktigt att stanna upp och titta extra noga ibland för de där små sakerna är inte alltid så påtagliga, stundom bara knappt skönjbara.

  Gilla

 3. Ett utmärkt citat och det där att vara tacksam och glad för det lilla det är jag för det är väl det lilla som förgyller tillvaron allra mest. Varje morgon är jag glad att jag kan stå på mina ben, och att de kan ta mig dit jag behöver.

  Gilla

 4. Japp, så är det. Varför sträva efter en massa som man inte har, istället för att uppskatta det man redan har, litet som stort… Inbjudande bild, vore härligt med ett kvällsdopp nu. 🙂

  Gilla

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s