Närgånget

IMG_0123-2Tog mig en liten närmare titt på en av alla våra hibiscusblommor ute på terrassen.IMG_0129  I djupet…IMG_0137-2Lite från sidan…IMG_0127-3Framifrån, lite uppifrån…IMG_0139…och så mycket närmre än så här kom jag inte men tyckte att det räckte.
Fortsätter med mina övningar med macro en annan gång 😉


Publicerat

i

Etiketter:

Comments

12 responses to “Närgånget”

 1. blommannacka Avatar
  blommannacka

  Riktigt fint 👍

 2. Eva (@evatrillian) Avatar

  Så väldigt vackra färger!

 3. Hanna Avatar

  Vackert. Hibiskus är en sådan fin blomma och du gör den verkligen rättvis med dina bilder. 🙂

 4. Anneli - A'la Foto Avatar

  Otroligt vacker Hibiskusblomma och så fint fotograferat! Ja du….så mycket närmare är nog svårt att komma.,…i alla fall utan att tappa bort själva motivet! 🙂

 5. sussiejoh65 Avatar

  Underbara bilder 🙂

 6. Steve Avatar

  Att vara närgången betalar sig bra ibland.

 7. Stare Ström Avatar

  Makrovärlden är verkligen spännande! Vilka fina bilder du får!

  Och så läste jag om ditt bråk med grannen. Så onödigt trist! Då hoppas jag att du kan glädja dig åt grannsämjan i min damm! Kul att du delar mitt intresse där!

 8. Anni Avatar

  Så nära du kan komma! Jag älskar att fotografera mina hibiskusar, men har inte kommit lika nära som du. Vackert!

 9. bpz3 Avatar

  Herregud sååååååååå vackert! Har faktiskt aldrig sett den färgkombon på en hibiscus än mindre tittat med “makro-ögon”. Bilderna är helt outstanding och lämnar hur mycket som helst åt fantasin – åtminstone för mig.

 10. Marit Johansson Avatar

  Otrolig skarpa och fina bilder, antar att det är nya värstingkameran som fått jobba 🙂 det där du skrev om att den är alltför krånglig för dig ser jag då ingenting av, du fixar ju det där hur bra som helst!

 11. Marie i Skrifvarstugan Avatar

  Vilken härlig inblick jag fick av hur en Hibiscus ser ut inne i det vackra. För så otrolig vacker den är bland ståndare och pistiller. Gillar verkligen din macro !! Så var det en underbart gul färg också.
  Måste vara härligt att vistas på terassen med så mycket vackra blommor som blommar riktligt.
  Ha det gott !
  Kram

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d bloggers like this: