Närgånget

IMG_0123-2Tog mig en liten närmare titt på en av alla våra hibiscusblommor ute på terrassen.IMG_0129  I djupet…IMG_0137-2Lite från sidan…IMG_0127-3Framifrån, lite uppifrån…IMG_0139…och så mycket närmre än så här kom jag inte men tyckte att det räckte.
Fortsätter med mina övningar med macro en annan gång 😉

12 thoughts on “Närgånget

 1. Makrovärlden är verkligen spännande! Vilka fina bilder du får!

  Och så läste jag om ditt bråk med grannen. Så onödigt trist! Då hoppas jag att du kan glädja dig åt grannsämjan i min damm! Kul att du delar mitt intresse där!

  Like

 2. Herregud sååååååååå vackert! Har faktiskt aldrig sett den färgkombon på en hibiscus än mindre tittat med “makro-ögon”. Bilderna är helt outstanding och lämnar hur mycket som helst åt fantasin – åtminstone för mig.

  Like

 3. Otrolig skarpa och fina bilder, antar att det är nya värstingkameran som fått jobba 🙂 det där du skrev om att den är alltför krånglig för dig ser jag då ingenting av, du fixar ju det där hur bra som helst!

  Like

 4. Vilken härlig inblick jag fick av hur en Hibiscus ser ut inne i det vackra. För så otrolig vacker den är bland ståndare och pistiller. Gillar verkligen din macro !! Så var det en underbart gul färg också.
  Måste vara härligt att vistas på terassen med så mycket vackra blommor som blommar riktligt.
  Ha det gott !
  Kram

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s