19 replies to “Med blått i sikte

 1. Håller helt med Gärdsmygen. Vilket ögonblick du har fångat – igen! Grabbarna ser väldigt relaxade ut och trivs nog bra ihop. Undrar om de bara vilar eller spanar in en båt kanske eller en fisk…

  PS. Stort, stort tack för din fina kommentar om mina bilder. Att få höra sådana ord från just dig gör mig oerhört glad. Du är ju faktiskt min stora idol vad gäller fotografering. Har ju köpt en ny liten kamera. Den gamla var ju sju år gammal, hade tagit 40 000 bilder och hade 4 x zoom. Den här Sonny har 20 x zoom, vilket kom väl till pass med trollsländan.

  Att “bloggdressera” maken tog ett tag (började 2008). Det som han tyckte var mest störande under många år var att han jämt fick stanna upp under promenaderna när jag hittat nå’t att fota. Nå’t som han inte alls tyckte var värd besväret. Men sedan så hände nå’t. Han började själv fota med sin mobil – för att dokumentera var han varit med mera. Bingo tänkte jag. Idag när vi går ut och äter till exempel frågar han alltid om jag inte vill fota maten först. Så “arrangerar” han tallrikarna. Ibland vill jag faktiskt inte fota maten, man är ju inte dum om du förstår vad jag menar. Åsså frågar jag ibland vilken bild han föredrar om jag har fler att välja på.

  Så jo, det funkar. Önskar dig lycka till med “bloggdressyren”. Tycker att du har lyckats riktigt bra själv på sistone…

  Kram 🙂

  Like

 2. Mäh.
  Anita!
  Det där är ju bara helt underbart – finns det något vackrare än blått?
  Och så har du ju fotograferat grabbar igen 😉

  Dessutom tänker jag se programmet du skrev om, ibland undrar jag hur man ska hinna med att se allt som finns att se, hinna läsa allt som finns att läsa och göra allt man vill göra. Då är det bra med tips från andra, så att man kan sovra i flödet!

  Like

 3. Vilken skön bild! Den andas sommar och sol och sköna stunder med bad och lek. Den bla färgen är helt underbar!

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star