Veckans tänkvärda

Att vara lycklig betyder inte att allt är perfekt. Det betyder att du valt att se bortom bristerna

IMG_8281-PSP-OSPDen här lilla fina dockan fann jag på en “loppmarknad” utmed havspromenaden på Tower Road.
Där såldes i mina ögon mest skräp men den här var för mig omöjlig att låta bli att föreviga.
Att finna en passande bild till citaten var inte lätt den här veckan så låt fantasin flöda…

1191_Dammtussarna

Lördagstema Citat # 6 / Inspiratör Marie i Skrifvarstugan

 

9 thoughts on “Veckans tänkvärda

 1. Förstår att du fastnade på dockan. Den tittar ju på dig/oss. Den är uttrycksfull och otroligt vacker samtidigt som den är tankfull om du förstår jag jag vill säga.

  Å du perfektion är ingen lycka. Om allt är perfekt är det ju bara tråkigt tycker jag, ingenting att uppnå och/eller sträva efter längre.

  Å citat nummer två – hahaha. Love it! Det är såååååååå jag. Å sådana tofflor knastrar ju inte heller. Jag menar bortsett från att man inte kan trampa på dom då de ligger under sängen så…

  Du är fenomenal på att hitta citat som verkligen är tänkvärda och får min hjärna att “arbeta” lite.

  Kram:-)

  Like

 2. Så sant… perfekt är nog ingen och inte ger det väl någon lycka heller. Klokt citat! Dockan är verkligen fin… förstår att du inte kunde låta bli att ta en bild på henne 🙂
  Så fint om dammtussarna… änglarnas tofflor… underbart!
  Ha det gott!

  Like

 3. Två fina citat! Ja det gäller att lära sig att inte allt behöver vara perfekt. Något jag jobbar på hela tiden och många andra också vet jag 🙂 Vet ju att man inte blir lyckligare för det. Och dammtussarna får gärna ligga kvar ett tag till!

  Like

 4. Visst är det så. Den som alltid jämför med andra eller oroar sig för vad andra ska tycka har nog svårt att bli lycklig. Livet är annat än perfektion, om man inte är en idrottsman/kvinna.

  Jag har inte kunnat komma in till dig. Först var din blogg låst, då bad jag om tillträde och nu när jag klickat på ditt namn i dina kommentarer hos mig får jag veta att du inte är säker att besöka 😉 Men hit kom jag via BP, då fungerade det av någon anledning!

  Like

  1. Jaaa, det var det som var felet! Bagdad Café en trappa upp i Medelhavsmuseet ligger vid (Operan & UD,) Gustaf Adolfs torg. Du ska helst äta lunch där, de har jättegod mat, men då kanske det är fler som trängs. Lö-sö brukar det vara ett lugnare lunchställe, eller lite senare på vardagar när kontorsfolket haft sin lunchrast.

   Butiken är ett konsthantverkarkollektiv, vi turas om att stå där och sälja varandras saker. Jag har varit väldigt anonym i min blogg vilket ju rimmar illa med att egentligen vilja marknadsföra mina alster. Har länge funderat på att visa mig mera, länka till tidningsartiklar mm. Nu när Susjos avslöjat mig är det kanske dags att ta steget? Jag börjar med att avslöja butiken för dig 😉 Castor på Österlånggatan 27. Jag jobbar där i snitt 4 dagar i månaden och ska närmast vara där 18 resp 20 sept …

   Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s