Trassligt

IMG_1566-PSPVar det jag som nyligen skrev att min sida skulle få ny layout men inte kom längre än till att ta tillbaka mitt gamla bloggnamn ? Ja, det var visst det. Jobbar vidare även om det till vissa delar trasslar något.

I slutändan blir det kanske inte någon förändring alls. Saknar främst en sidopanel men den får inte ta plats så bilderna blir mindre och det ska vara lättare att navigera. Sen är det lärorikt och roligt att prova sig fram. Nästan lika kul som att lägga ner tid på konsten att rent tekniskt lära mig hantera min kamera 😉

Det är när man fattar att man ingenting begriper som man äntligen förstått.
~ Robert Broberg ~
***

14 replies to “Trassligt

 1. Trassligt eller inte – gillar din trassliga knut väldigt mycket! Ett underbart foto och precis rätt bakgrundsfärger till repet. Fortsätt prova på du 🙂

 2. Den där trassliga knuten gillar jag skarpt, speciellt då den håller på att “släta ut” sig som en borste till höger. Med andra ord blir den mindre trasslig så 😉

  Alltså på “min” älsklingsheader” står det ju faktiskt fortfarande “Made in Malta” å det räcker ju. Ditt trademark! En sidopanel tar mycket riktigt bort en alldeles för stor del av dina bilder. No way alltså! Lägg panelen överst under headern på bredden = problemet löst. Detta sagt av en som ju inte begriper sig på WP.

  Å citatet är sååååå himla klockren 🙂

  PS. Att förändra en bra layout bara för att – nja… Din layout är perfekt! Det är bilderna som talar och det är huvudsaken. Å som sagt en panel under headern eller kanske längst ner på “sidan” förändrar inte det viktigaste – dina bilder. DS.

 3. Jag ska inte ge mig in på att ge dig råd om bloggens utformande då jag inte vill trassla till det ytterligare för dig.
  Det viktigaste är att du känner dig nöjd då du dagligen ska hantera din blogg.
  I slutändan är det dina bilder och det du skriver som gör att jag återvänder till “Made in Malta”.

 4. Tråkigt när det trasslar till sig men bilden på din trassliga knut gillar jag skarpt! Ser absolut ut att kunna lösas upp!
  Hoppas det inte var jag som fick dig att ta bort torsdagstemabilden! Jag gillade ju den!

  1. Snälla, fina Violen !! Självklart tog jag inte bort mitt inlägg pga din kommentar. Den var ju positiv, kreativ och upplyftande !! Kände bara att min bild och inlägget var trist och färglöst. Nej och åter nej, det var inte dina rader. Kram och tack för att du tog dig tid att skriva ännu en kommentar hos mig. Det uppskattar jag verkligen 🙂

 5. Det är jättesnyggt när bilderna får ta upp hela bredden. Ser rent och stiligt ut, inget som stör på sidan. Jag blir sugen att ändra på min blogg också 🙂

 6. Sitter här och inspekterar knuten på bilden, försöker reda ut hur den är gjord, men jag går bet. Lägg layoutproblemen åt sidan ett par dagar, så du får nya färska idéer i huvudet, det brukar hjälpa lite. 🙂

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star