Skyltsöndag

IMG_1167Ser nästan ut som om jag klippt in en extra bild till höger men det “bara blev så”. Liksom ansiktet försvann där hon stod vid det lilla båset utmed “The Strand” för att köpa en av alla utfärder som erbjuds här på ön.

Beate sköter om och förvaltar Skyltsöndag. Roligt och öppet för alla 🙂

6 replies to “Skyltsöndag

  1. Som jag har sagt ett tusentals gånger vid det här laget – du lyckas då ALLTID med att få mig att kolla, titta en gång till, begrunda, undra, tänka… åsså PANG, så ser jag. Ofta tack vare din text, som idag. Du är bara BÄST! Men det har jag ju också tjatat om i åratal 😉

    Å du – det sinar inte alls med skyltar på Malta. Det ser jag ju här 🙂

    1 000 tack för skyltningen och länken 🙂

    Like

  2. Som sagt, färgerna och värmen som lyser igenom fotot! Tack för en liten fläkt från Malta!!! Och en sån båttur måste jag ju göra nästa gång jag kommer till Malta!

    Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star