Skyltsöndag

IMG_1167Ser nästan ut som om jag klippt in en extra bild till höger men det ”bara blev så”. Liksom ansiktet försvann där hon stod vid det lilla båset utmed ”The Strand” för att köpa en av alla utfärder som erbjuds här på ön.

Beate sköter om och förvaltar Skyltsöndag. Roligt och öppet för alla 🙂

6 thoughts on “Skyltsöndag

  1. Som jag har sagt ett tusentals gånger vid det här laget – du lyckas då ALLTID med att få mig att kolla, titta en gång till, begrunda, undra, tänka… åsså PANG, så ser jag. Ofta tack vare din text, som idag. Du är bara BÄST! Men det har jag ju också tjatat om i åratal 😉

    Å du – det sinar inte alls med skyltar på Malta. Det ser jag ju här 🙂

    1 000 tack för skyltningen och länken 🙂

    Gilla

  2. Som sagt, färgerna och värmen som lyser igenom fotot! Tack för en liten fläkt från Malta!!! Och en sån båttur måste jag ju göra nästa gång jag kommer till Malta!

    Gilla

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s