Det enkla..

IMG_1326-OSF-MCHösten har varit helt fantastiskt ur vädersynpunkt här på ön då regn och vind har lyst med sin frånvaro. Det har ingenting med den här bilden att göra förutom att den visar att jag även gillar närheten till medelhavet, detaljer, speglingar, trä och färg. Så mycket roligare dessutom att föreviga med kameran när solen skiner.

Torsdagstema / I Like


Publicerat

i

Comments

15 responses to “Det enkla..”

 1. Prästkrage Avatar

  Inte en enda liten iskristall hos dig, ännu. I morgon ska det snöa här på eftermiddagen, så jag hoppas att jag hinner ut i skogen på förmiddagen, jag behöver lite Fönsterlav, och Lingonris. Får eventuellt besök över julen, så något lite pynt blir jag tvungen att pillra ihop. Fin båtbild.
  Svante

 2. Leena Avatar

  Visst har hösten varit helt fantastisk, även här uppe. Nu är dock nästan alla bladen på marken och träden är kala, det mesta är brunt och grått. Då blir man glad över din soliga färgglada bild! Ha det gott!

 3. Violen på Brandholmen Avatar

  En härlig, solig och färgglad bild från din ö! Enkelt motiv som ändå säger så mycket! Nu är det bara att längta till nästa sommar och hoppas man kan få se något liknande på hemmaplan!
  Ha det bra! Idag har vi haft novemberväder igen, suck, suck.

 4. Anneli Avatar

  Så kul att komma in här och se alla glada färger i motsats till den gråa hösten vi har!
  Ha det bra!

 5. bpz3 Avatar

  Nu har vi också haft tur med vädret i stor-Stockholm. Förvånansvärt mycket sol och 22 grader på balkongen igår. Inte en snöflinga i sikte än. Men det är klart, att jämföra Sveriges temperaturer med Maltas är ju nästan en förolämpning mot Malta 😉

  Sedan hoppas jag ju lite grand att du tänkte på mig när du tog bilden – mina favo färger orange och limegrönt lyser upp rejält, eftersom det är bäcksvart ute. Bilden är helt fantastisk i just sin enkelhet. Det gäller bara att upptäcka sådana motiv, å det är du en mästare på 🙂

 6. Steve Avatar

  Hösten har även här varit fantastisk och trädens löv har kämpat sig kvar, men nu ser jag t o m de närmaste grannarna mellan trädens avlövade grenar.
  Din bild bjuder som alltid på underbara färger. Färger som skapar Medelhavskänsla hos mig.

 7. Rantamor på näthinnan Avatar

  Vackert där.
  Tittar du aldrig in till Rantamor mera =( =(

  Tjingelingen från Rantamor.

 8. Var Dag ett Äventyr Avatar

  Vilka färger! 🙂

 9. Anni Avatar

  Lite som här då, fast x antal grader varmare. och väldigt mycket färgstarkare. Vi har som du ju vet nu börjat det gråbruna halvåret. Bara att härda ut.
  Kan alltid kika in hos dig och få mig en dos av livgivande färg och blå himmel …
  Och sucka lite längtande …

 10. Mias Mix Avatar

  Samma härliga färger som i din header! Förstår att du gillar dina färger, detaljer och ditt väder!!!
  Skrattade åt din beskrivning av er guide Carlos 🙂 Men det var säkert inte så roligt just då! Skönt när man kan skratta åt eländet efteråt. Tyckte det var ganska allmänt dålig kvalité på guiderna, men den vi hade under 4-dagarskryssningen på Galapagos samt han på Costa Rica som jag skrev om, de var riktigt bra.
  Trevlig helg!!

 11. Kristallina Avatar

  Du har så rätt! Sista meningen “det är så mycket roligare…när solen skiner” är mitt problem här. Det är bara grått, fuktigt och blåsigt. Får nog titta in lite oftare hos dig. Lite färgterapi kan verkligen inte skada 😀
  Underbar enkel bild!

 12. Susjos Avatar

  Visst är det mycket roligare när solen skiner! Älskar att titta in på din blogg och få lite sol, färg och ljus…och såklart längtar jag efter sonen som fortfarande befinner sig där!

 13. Monica o Jacob Avatar
  Monica o Jacob

  Vi har också haft en fin höst med fantastiska soluppgångar och varma vindar.
  Är så tacksam så länge snön håller sej borta.
  Ha en skön helg 🙂

 14. Stare Ström Avatar

  Man blir glad av dina fina färger!

  Svar: Jag gillar din tolkning av fågelns röda band mycket mera!

 15. kiki freese Avatar

  En skön höst är värd mycket! Bilden är underbar, bätens färger i kombination med vattnet. Undra varför de målat båtarna så färgstarkt? Är det för att de ska synas på det mäktiga havet
  /Kiki

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d bloggers like this: