Skyltsöndag

IMG_4287-3Fick lite rost över efter gårdagens letande efter passande bilder till Fototriss där temat var just rost.IMG_2209-22Har ingen brist på rostiga skyltar men sparar dem till Skyltsöndag varav den här sakta äts upp av rost.
Lägg märke till den lilla dekalen vilket för tankarna till “The practice of blessing someone who sneezes”. IMG_7691-PS-2Ett annat för mig obegripligt, mystiskt, oförklarligt, kryptiskt och inte så lite trassligt budskap.
Observerar, dock med eftertanke, att det faktiskt bara är 50 meter kvar…

Skyltsöndag förvaltas i vanlig ordning av Beate


Publicerat

i

Comments

5 responses to “Skyltsöndag”

 1. Geddfish Avatar

  Verkligen rostiga fiffiga skyltar med knorr på svansen!
  Den sista var jättekryptisk 😉
  Ha det gott, kram!

 2. Monica o Jacob Avatar
  Monica o Jacob

  Rosten gör ju bara skyltarna intressantare och finare.
  Gud och Jesus hoppar jag över 🙂
  I går fick jag äta igen det var gott kan jag tala om 😉
  Ha en skön dag

 3. Mias Mix Avatar

  Mera rost! Gör skyltarna charmiga. Är det vanligt med religiösa budskap på era skyltar där nere? Skulle ju inte få förekomma här…
  Önskar dig en toppenvecka! Njut av solen för jag har bara regn hos mig….

 4. Steve Avatar

  Rost går bra ihop med de flesta färger. Ljuvligt blå himmel på den sista bilden.

 5. bpz3 Avatar

  De rostiga skyltarna är verkligen charmiga. Gillar dom skarpt. Kommer du ihåg – för ett antal år sedan kunde man ju till och med köpa fejk-rostiga skyltar i inredningsaffärer som man skulle hänga upp på väggen. Föredrar “naturlig-rostiga” som dom du visar.

  Den sista skylten är riktigt bra mot den blåa himlen. Mia skrev att man inte hittar dekaler med religiösa budskap här. Nu bor hon ju på landet… För i Stockholm, speciellt runt Medborgarplatsen och Norrtull har jag sett många sådana med bibelanknytning. Du ser nu har du och Mia satt ett frö i mitt huvud 😉

  1 000 tack för din sköna skyltmix och länken 🙂

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d