10 replies to “Växtkraft…

  1. Den här återigen så fantastiska bilden påminner mig om ett av dina tidigare inlägg med rubriken – trassligt tror jag den hette. Fokuseringen i bilden är helt underbar! Å eftersom jag aldrig sett en sådan exotisk planta/blomma förut är jag riktigt nyfiken vad det är. Apelsiner kanske, då jag skymtar min favofärg orange…

  2. Ja precis så är det, känner igen mig i de orden 🙂 snygg bild också!
    Det enda som jag har emot svart bakgrund är att texten kan bli för skarp, men du har valt att göra den grå vilket är jätteskönt för ögonen. Sen har jag varit med om att när jag skrivit ut något (t ex recept) från en mörk hemsida har även utskriften blivit mörk. Testade att trycka din sida på print och förhandsgranskade men den blir med vit bakgrund och svart text då, precis som det ska vara. Nu har du ju inte någon receptblogg så här kanske man inte skriver ut något men man vet ju aldrig 🙂 tycker att den mörka bakgrunden framhäver bilderna ursnyggt. Det ser stiligare ut än med vit bakgrund. Behåll det så! Jag blir alltid så inspirerad när du gör om din blogg, kanske jag testar något nytt jag också…

  3. Bilden kommer fram mycket bättre mot svart, tycker jag också. Men jag har lite svårt att läsa texten. För mig försvinner den in i bakgrunden lite för mycket.
    Och så är det förstås en jättefin bild!

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star