Växtkraft…

IMG_0891-1
…behövs men kan, trots att den finns där, trassla till det ibland och allt blir bara snurrigt.

 

 

 


Publicerat

i

Etiketter:

Comments

10 responses to “Växtkraft…”

 1. bpz3 Avatar

  Den här återigen så fantastiska bilden påminner mig om ett av dina tidigare inlägg med rubriken – trassligt tror jag den hette. Fokuseringen i bilden är helt underbar! Å eftersom jag aldrig sett en sådan exotisk planta/blomma förut är jag riktigt nyfiken vad det är. Apelsiner kanske, då jag skymtar min favofärg orange…

 2. Steve Avatar

  Helläcker bild. Jag kan riktigt se hur det växer medan jag tittar.

 3. Susjos Avatar

  Vilken närbild!!! Blir nyfiken på hur den ser ut när den slår ut!!! Kram♥

 4. Marie i Skrifvarstugan Avatar

  Jättefin närbild ! Jag säger som de andra, undrar vad det blir av denna ……

 5. Mias Mix Avatar

  Vilken pang-bild! Du börjar bli riktigt bra på ditt macro nu! Ha det så bra!

 6. Monica o Jacob Avatar
  Monica o Jacob

  Vilken läcker bild, ja ibland kan det bli för
  mycket av det goda.
  Ha en skön kväll

 7. Marit Johansson Avatar

  Ja precis så är det, känner igen mig i de orden 🙂 snygg bild också!
  Det enda som jag har emot svart bakgrund är att texten kan bli för skarp, men du har valt att göra den grå vilket är jätteskönt för ögonen. Sen har jag varit med om att när jag skrivit ut något (t ex recept) från en mörk hemsida har även utskriften blivit mörk. Testade att trycka din sida på print och förhandsgranskade men den blir med vit bakgrund och svart text då, precis som det ska vara. Nu har du ju inte någon receptblogg så här kanske man inte skriver ut något men man vet ju aldrig 🙂 tycker att den mörka bakgrunden framhäver bilderna ursnyggt. Det ser stiligare ut än med vit bakgrund. Behåll det så! Jag blir alltid så inspirerad när du gör om din blogg, kanske jag testar något nytt jag också…

 8. Stare Ström Avatar

  Bilden kommer fram mycket bättre mot svart, tycker jag också. Men jag har lite svårt att läsa texten. För mig försvinner den in i bakgrunden lite för mycket.
  Och så är det förstås en jättefin bild!

  1. Anita / Malta Avatar

   Tack för dina synpunkter Stare. Har ändrat färgen på texten nu så den ska vara lättare att läsa. Hoppas det syns ! Vill helst inte ha den kritvit 🙂

 9. Klimakteriehäxan Avatar

  Å så korkad jag var som inte “hittade” kommentarsrutan!!! Här är den ju! Grym bild! Ha det bra!

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d