Street Art

IMG_1460-2-PSEfter att ha ägnat en större del av dagen åt att försöka få ordning på min sida ger jag upp. Kan inte bestämma mig för bakgrundsfärg, det gråsvarta gav ett för dystert intryck. Sover på saken och fortsätter under helgen. Bilden är från Sliema Street Art Festival. De ser ut att sova gott vilket för mina tankar till ordspråket…

Ett gott samvete är den bästa huvudkudden.
🙂

Sömn är den bästa meditationen
…lär Dalai Lama ha sagt och därmed fick jag in ett citat också.

Trevlig Helg !

Lördagstema Citat#18 / Inspiratör Marie i Skrifvarstugan

16 thoughts on “Street Art

 1. Dalai Lama har sagt mycket klokt och detta var inget undantag. Man ska leva efter det mottot. Om hans citat om sömnen är sann också tycker jag. Tack Anita för du delade med dig av citatet.
  Önskar dig en trevlig helg på ön !

  Like

 2. När jag såg rubriken “Streetart” i min blogglista visste jag att jag skulle se nå’t utöver det vanliga hos dig. Å det gjorde jag – som vanligt alltså 🙂 La såklart märke till att det inte bara låg pengar utan även godis i skålen. Å du fick in ett klockrent ordspråk samt ett citat också. Bra jobbat där 🙂

  PS. Antingen är jag blind eller dum eller både och, vilket är troligast. Men jag har faktiskt missat skillnaden mellan dagens och gårdagens bakgrund… DS.

  Like

 3. Det är naturligtvis samvetet som avgör sömnen så med ett gott samvete sover du gott även på hårt underlag. T o m på sten kan du “sova som en stock”.
  En “gottsamvetekudde” önskar jag till alla.

  Idag störs jag inte av bakgrundsfärgen. Kanske är det vanans makt eller så är det bara så enkelt att jag trivs på din blogg och med det du där förmedlar. Så för min del behöver du inte längre fundera på det där med bakgrundsfärg. Liksom med oss människor så är det inte ytan som är det viktiga, det är vad som finns där under / där inne.

  Like

 4. Läcker gatukonst. Lider med dig, vet hur jobbigt det är med beslutsångest. Hur hade du när jag var här sist, var det som är ljusrosa nu svart också? Jag skulle testa med ljusgrått om du vill ha det ljust på sidorna.

  Like

 5. Undrar om det är därför jag sover så gott HIHI
  En riktigt mysig bild som nästan får mej att vilja lägga mej igen.
  Lusten har nog inte infunnit sej helt men gör ett försök att blogga några gånger i veckan.
  Stor KRAM från oss alla

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s