Http fel

Img_4358WordPress bråkar lite just nu. Har problem att ladda upp bilder och får felmeddelandet “Http fel” Vissa går att hämta hem men de flesta vägrar och vill absolut inte vara med i min blogg. Försöker lösa det hela och under tiden får du gärna namnge växten. Har själv ingen aning vad den heter men blommar på våren här på ön.
🙂

13 thoughts on “Http fel

 1. Osis med http-felet. Du är så duktig att ta dig an problemlösningen i WordPress. Googlade och såg att du absolut inte är ensam om problemet. På några forum gråter många över” http error”. Hittade en sajt med lösningsförslag, men den har du säkert redan hittat själv.
  https://themeskills.com/fix-http-error-when-uploading-images-to-wordpress/.

  Den vackra blomman är jag ju helt fel person att fråga, men Google är ju ganska så smart 😉 Det närmaste jag kunde komma där är “Callistemon citrinus ‘Splendens’ (Melaleuca citrina ‘Splendens’). Personligen tycker jag att den borde heta “Spider”, för blomman ser ut som en spindel. Men vad spider är på latin vet jag inte 😉

  Like

 2. Den typen av problem som jag mycket sällan har en susning om och då heller aldrig vet var jag ska börja för att åtgärda problemet. En av de få saker som kan få mig att bli både ledsen och “gå i spinn”. På nåt märkligt sätt brukar det mesta lösa sig, men jag kommer endast undantagsvis ihåg vad jag gjorde för att fixa felet.
  Det är i alla fall en väldigt vacker blomma du bjuder på. Hoppas att du snabbt hittar lösningen på dina problem.

  Like

 3. Jag är totalt värdelös på internetprobelm, men hoppas det har löst sig för dig. Och är nästan lika värdelös på växter 🙂 Men blomman är väldigt vacker att titta på! Bladen ser ju nästan ut som Rhododendron-blad. Men inte blomman.

  Like

 4. Läcker blomma till både färg och form men känner inte till namnet!
  Hoppas internetproblemen löser sig, det är frusterande när det inte fungerar Så sårbara vi är när allt digitaliseras!
  Ha det bra på din ö och var rädd om dig! Här håller solen på att gå upp, det är 2 minusgrader och i det närmaste molnfritt så det kan bli en ljus och fin dag.

  Like

 5. Aldrig kul när det inte fungerar som man har tänkt!
  Din blomma hittar jag inte i mina floror. Är det ett träd, eller buske?Blir det frukt på det? Det BP föreslår är flaskborstträdet men det har andra blad.

  Like

 6. Ledsen, men jag kan inte hjälpa dig med problemet, är teknisk idiot när det kommer till datorer. 🙂 Men din bild gillar jag, härliga färger. Nåt namn kan jag inte hjälpa till med. 🙂
  Lycka till med felsökningen!

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s