Uttryck

IMG_2826Vad den här missen vill ha sagt är solklart eller hur…

Torsdagstema

Nej, det är inte min katt. Den här bor i Independence Park i Sliema tillsammans med andra tillsynes ganska så välmående vildkatter. Välmående för att människor ger dem mat, filtar att ligga på och bygger små katthus. Själv nöjer jag med att beskåda och föreviga 🙂

18 thoughts on “Uttryck

  1. FÖRLÅT min blogglista ska det stå.
   Uttryckte mig lite konstigt, men hela jag är konstig just nu, men det går jag inte in på.
   Men jag gillade din blogg, jag gillade dig och dina bloggar.
   Gillade dina vackra bilder,
   Sen må vi vara trasiga små människor som befinner oss i bloggvärlden av olika skäl,
   jag har sista tiden funderat varför jag skriver, men jag har nog ett behovsskrivande.
   ,
   men nu har allt satts på sin spets när smärtan i kroppen är större än vad jag just nu behärskar riktigt.
   Funderar på att lägga ned min blogg.
   Kommer jag att sakna den ???
   Jag vet inte alls just nu.
   Inte något.

   Tjing från Rantamor.

   Like

 1. Underbar bild som verkligen förmedlar ett budskap! Jag gillar tigrar och lejon men deras gap är lite mer skrämmande än kattens.
  Hoppas du fick en skön kvällspromenad! Här ska det visst bli busväder i morgon så då får vi hålla oss inomhus.
  Ha det bra på din ö, var rädd om dig!

  Like

 2. Hahaha! Gillar Steves kommentar! Han kan ju det där med katter då han har Sigge. Din katt verkar gäspa STORT! Eller så är han riktigt arg. Vad h*n än uttrycker så är bilden ytterligare ett guldkorn hos dig 🙂

  PS. Såg Rantamors kommentar och ditt svar. Rantamor är inte “i form” just nu. Hon har ju väldiga ryggproblem som hon påverkas mycket av, så… Skriv ditt svar till henne på hennes blogg, för jag tvivlar att hon går tillbaka och läser ditt svar på hennes kommentar.

  Å vilket “sammanträffande”: I kväll har jag på allvar funderat på att ta bort min blogglista, som jag egentligen bara har för “bekvämlighetens skull”. Det var nämligen en bloggare som reagerade på att jag inte hade kommenterat personens inlägg trots att h*n hade lagt upp en länk till mig. Suck! Jag kommenterar hos ALLA i min blogglista och några få till, men jag kommenterar när jag vill/känner för det/har tid/ hinner. Så som du gör. Varför krånga till det hela. Grrrrrrrrrr……. Men jag ÄLSKAR ju bloggvärlden, precis som du 🙂 DS.

  Like

 3. Vilken fullträff! Däremot är jag inte så säker på att jag tyder budskapet rätt, har läst att det finns massor av anledningar till katters gäspningar, trötthet är bara en…
  hälsar Paula i ett regntungt Dalom

  Like

 4. Suveränt fångat! Vilken min och vilka fina färger i bilden! Nog ser den ut att må bra alltid, katten! Så mycket bättre än de stackars katter som släpps ut i det fria i detta kalla land.
  Kram från en som inte heller har någon blogglista, bara goa bloggvänner!

  Like

 5. Blir så glad av att läsa att de hemlösa katterna har det bra, att människor bryr sig om dem. Jättefin bild fångat mitt i gäspningen. Katter är härliga att studera.
  Ha en fin vecka nere på Malta! Kram

  Like

 6. Hallå där! Sååååååå skönt att se att din blogg är “uppe” igen. Du vet väl att jag saknar dina bilder och “reportage” från ön. Här är det nämligen fem minusgrader, så några inlägg från dig skulle värma upp om man säger så 🙂 KRAM!!!!

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s