Skyltsöndag

IMG_3374Igår stannande vi till vid Tony´s Bar en stund efter en liten shoppingrunda nere i centrum av Sliema.
Fann detta för mig föga lockande erbjudande. Frukost vid midnatt då julafton övergår till juldagen !
Traditionerna skiljer sig något här på ön från den svenska då vår julafton istället firas på juldagen.IMG_3351-0Ill-Gabbana, en av alla uteserveringar som erbjuder varm glögg utmed havspromenaden på Tower Road.
Här stannade vi inte eftersom klockan var nära fem, skymningen föll och temperaturen sjönk till runt 16 grader.
Visserligen har de gasolvärmare mellan borden som inte syns här men vi gick hem och bakade pepparkakor istället
🙂

Skyltsöndag förvaltas i vanlig ordning av BP. Övriga som gärna skyltar på söndagar hittar du här.


Publicerat

i

Comments

9 responses to “Skyltsöndag”

 1. bpz3 Avatar

  Kan inte låta bli att skratta åt frukosterbjudandet. Tänkte spontant att det måste finnas en massa engelsmän på semester på Malta. Jag menar de festar ju jämt och julafton lär ju inte vara något undantag trots att den inte firas i England. Å då är det ju inte helt fel med en god, hederlig English breakfast som “vickning”. Ingenting för mig heller 😉

  Det andra erbjudandet skulle jag dock inte tacka nej till, speciellt då mulled wine faktiskt är betydligt godare och avsevärt mindre söt än glögg. Gud vad jag blev sugen nu…
  Mulled wine är ju mycket lik glühwein som man dricker i alperna. Minns att jag flög nerför pisterna efter några glas. Det var i min ungdom alltså 😉

  Så kul att du är med i Skyltsöndag igen. Stort tack för två toppen bidrag och länken:-)

 2. Comsi Comsa Avatar

  Jag hade nog gladeligen hängt på Tonys erbjudande om nattfrukost om jag befunnit mig i krokarna…😊
  Glögg gillar jag inte så här hade jag gått förbi… 👣👣👣

  Kramen ❤

 3. Steve Avatar

  Den frukosten står jag över, men det var en trevlig affisch och julhälsning från gänget på TONY´S BAR.
  Gasolvärmare vid 16 grader?
  Var har jag varit i alla år? Har aldrig hört talas om mulled wine. Blossa starkvinsglögg är min favorit.

 4. Geddfish Avatar

  DEN frukosten vill jag ha på det RIKTIGA frukostslaget i så fall. Aldrig mitt i natta 😉
  Nytt ord för mig, mulled wine. Kanske vore gott? Jag gillar annars Blossa starkvinsglögg, men har inte införskaffat något i år, det är ju inga minusgrader ute, haha.
  Tack för fin skyltning. Måndagskram!

 5. Mias Mix Avatar

  Åh vad roligt att du är igång igen!!! Nej jag hade inte heller stannat för varken frukosten eller glöggen. Gillar inte den traditionella glöggsmaken, men romglögg med choklad/chilismak är god och saftglögg med smak av hallon/lakrits är rena rama godiset 🙂
  Önskar dig och din man en riktigt God Jul! Hoppas ni får sköna härliga dagar med god mat och kanske några julklappar. Stor kram till dig!!

 6. Klimakteriehäxan Avatar

  Kan inte ha tittat in hos dig på ett tag – Ny snygg design!!!

 7. Rantamor på näthinnan Avatar

  Nu vill jag bara kika in och önska dig en riktigt trevlig helg…

  Julkram från Rantamor.

 8. bpz3 Avatar

  Svar: Tack så hemskt mycket för dina tre kommentarer 🙂 Har lagt in kommentargranskning för att gissningarna inte ska få ses av kommentatorerna. Då kan man ju planka 😉 Så för en gångs skull inget tekniskt fel här hos mig inte 😉

  Hälsa maken att han indirekt är närmare lösningen än vad han tror. Men du är absolut närmast (ingen av de andra kommentarer jag läst är i närheten. Mitt tips er att du och maken tar sig varsin vinare och går runt ett varv i er lägenhet. Då kommer ni hitta lösningen 😉
  Kram Anita :-))))

 9. Monica o Jacob Avatar
  Monica o Jacob

  Håller med frukost vid midnatt får tummen ner, ett glas glögg däremot kan nog slinka ner.
  Pepparkakor är gott, har en hel burk hembakade. Mors blodvärden har gått ner det var den bästa julklapp
  jag kunde få så i morgon firas Julafton med henne. Ha en riktigt GOD JUL och KRAM från oss alla.

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d bloggers like this: