Gesú Bambin Valletta

IMG_4506-PSP-M

I tisdagens fotoutmaning är temat “dekoration” kanske med tanke på alla juldekorationer som syns överallt just nu.
Jag väljer fören på en typisk maltesisk båt med flaggor och färg medan julens dekorationer består på annat håll 🙂

Tisdagstema

Funderar på att återigen byta tema hos WordPress !
Varför hamnar rubriken UNDER bilden ?

Bilderna är inte längre klickbara !
Mina kategorier och etiketter syns inte längre.
Laddar jag upp två bilder syns bara en !
Grrr.. tålamod, tålamod så blir det nog bra till slut 😉

16 thoughts on “Gesú Bambin Valletta

 1. Ett äkta Anita-bidrag som jag som alltid gillar skarpt. Sådana dekorationer som är så typiska för Malta älskar jag bara! Å de förstärks ju genom dessa “knalliga” färger som jag tycker så mycket om. Bra val Anita 🙂

  Svar: Ok då, skippa vinaren då, men jag slår vad att ni också har en sådan eller en snarlik åtminstone;-)

  Like

 2. Svara: Ja, gör du det Anita. Kan ge dig ett litet tips. Jag lovar att du har en sådan, fast den kan se lite annorlunda ut. De flesta är gråa eller svarta. Ett hett tips till – utan en sådan där skulle du inte ha kunnat lägga upp ditt inlägg/dina kommentarer ikväll. Inte jag heller för den delen 😉

  Like

 3. Tack för dina julhälsningar Anita! Önskar dig detsamma! Har själv firat Jul 2 gånger i Egypten och 1 gång i Nigeria och fick inte till julstämningen. Du är säkert proffs på att fixa det på Malta.
  Fast nu går jag mina hundpromenader i ösregn och storm. Inte bättre det heller 😉

  Har tittat lite på ditt tema.
  Rubriken står under bilden för att temat är utformad på det sättet.
  Kategorierna måste du kunna lägga på första sidan uppe vid menyraden. Det ska finnas en widget för det.
  När du får ditt http-fel kan ett namnbyte på bilden göra underverk (oftast inte alltid). När du har laddat upp den kan du byta namn igen.
  När du skriver ditt inlägg, klick på bilden och sedan på redigera. Där hittar du länken till den originalbilden redan ifylld. Välj den och då ska det vara klickbart när du har publicerat inlägget.

  365 bilder 2016
  Jag har varit med 2 gånger. Sista gången avbröt jag p.g.a. min mans sjukdom. Tyckte det var roligt med utmaningen men det är ganska så krävande också. Hoppar över 2016 också. Det räcker med mitt lilla projekt som har somnat in just nu. Vädret är inte gjort för kameror.

  Ha det riktigt bra på Malta!

  Like

 4. Så himla tjusigt Anita, du är så duktig på att förnya och hålla på.
  En väldigt passande bild till temat, jättefin båt!
  Hoppas ni får en riktigt fin jul. Själv är jag sjuk och därmed inte hemma men hoppas på att kunna åka hem några timmar imorgon!

  Like

 5. Tack för din fina kommentar och julhälsning! Jag har problem med wi-fi i min dator och skriver därför detta på mobilen. Köpte ny dator för någon månad sedan och strulet börjar redan. Ska kika in ordentligt hos dig när jag fått ordning på uppkopplingen. Önskar även dig en riktigt God jul och ett Gott Nytt år! Var rädd om dig. Stor kram från mig 🙂

  Like

 6. Jag vill mer och mer ta mig till Malta. När jag väl är där skulle jag förmodligen sitta i timmtal / dag och studera alla smyckningar på båtarna. Jag skulle förmodligen också intervjua skepparna och få förklarat vad de betyder… Båtens namn och hemmahamn kan man se 😀

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s