358 Årspremiär (1/366)

Årets första bild och årspremiär då jag för första gången deltar i fotoutmaningen 365+1 Foton !
Det känns jätteroligt och väldigt spännande att vara med. Det här blir en riktig utmaning för mig och min kamera.
På bilden syns en av årets första vårblommor och i bakgrunden medelhavets blå vatten som nu är 18 grader kallt/varmt 😉

2016_grön

Kategori: 365 Foton 2016

27 thoughts on “358 Årspremiär (1/366)

 1. En härlig första bild men en fantastisk blå färg, jag önskar dig ett riktigt Gott Nytt År och lycka till med den nya fotoutmaningen!

  Like

 2. Älskar också bilden – den ger en somrig känsla mitt i vintern, vilket jag tackar för. 18 grader i vattnet. Som svensk viking borde du nästan ha tagit dig ett nyårsdopp, men jag tvivlar att du gjorde det. Du har ju ungefär samma smärtgräns som jag vid badande i havet – 24-25 plusgrader;-)

  Ser otroligt mycket fram emot dina 365 + 1 bilder i utmaningen. Tycker det är perfekt att du hoppat på det temat, då har du ingen ursäkt att “skolka” från bloggandet, vilket uppskattas extra mycket av mig:-)

  Like

 3. Härlig blå bild! God fortsättning på det nya året! Funderar på att hoppa på utmaningen 365+1 jag också för lite extra motivation att blogga regelbundet..

  Like

 4. Kul att du ska vara med i 365 foton. Jag känner mig själv för bra, vet att jag inte kommer blogga varje dag. Men visst är det så att man kan göra fler inlägg en dag och hoppa över vissa dagar, så länge man får med alla olika teman?
  Du startar starkt med en väldigt vacker bild. Och tänk att ni har 18 grader i havet redan.
  God fortsättning!

  Like

 5. God Fortsättning Anita på det nya året! Underbar bild från vackra Malta! Jag har haft fördelen att få ha “Malta”-sonen hemma i hela tre dagar,så gott att se honom igen,det var ju nio månader sen sist,då vi var på Malta och hälsade på i mars. Tyvärr så fick han med sig en matförgiftning från Sverige,jag och båda sönerna åt lunch på Texas Longhorn i Sollentuna, och natten efter blev vi alla rejält magsjuka, stackars Malta-sonen på ett hotell i Utrecht,Holland-där han firar nyår med flickvän och kompisar..så trist! Men men,nu kan detta år bara bli bättre!!! Varm kram!

  Like

 6. Hej!
  Så kul att du är igång med utmaningen!
  Det är ett par saker du måste fixa här på bloggen:
  – Du måste märka dina bilder med etikett eller kategori så att jag kan länka direkt till dem. (Om jag följer länken till kategorin 365 foton så ser jag bara ditt presentationsinlägg av utmaningen, inte din första bild.)
  – Du måste ställa in kommentarsfunktionen så att man inte behöver vara inloggad någonstans för att kunna kommentera hos dig. (Vi kan inte kräva att alla ska ha t.ex. WordPress, Google eller Blogspot-konton.)
  Maila till oss när du har fixat det så att vi får se att det funkar som det ska.
  Lycka till med plåtandet!
  /Gunilla, PixelCat, admin

  Like

 7. Förenkla din kommentarsfunktion så att inloggning inte krävs, och se till att dina inlägg är märkta med den kategorin du angett som adress. Maila mig sedan.
  /Gunilla, PicelCat

  Like

 8. Det var en bra start Anita! Gillar bilden skarpt och håller tummarna att du lyckas. Du får plåta allt som kommer i din väg för att kunna “fylla på” med egna teman i slutet av året om det skulle behövas. Kommer att vara kul att följa dig. Ha det så gott det bara går!

  Like

 9. God fortsättning på det nya året!
  Spännande att du valt att vara med.
  Och du fick till en otroligt vacker första bild!
  18 grader… nja. Det badar då inte jag i. Knappt jag badar hemma i Sverige på somrarna.
  Men här nere på semestern…då badar jag minsann! 🙂

  Like

 10. Vilken ofantligt vacker bild! Såå somrig. Precis de färger jag önskar omge mig med.
  Lycka till med din utmaning och jag önskar dig ett fortsatt gott nytt år 2016.
  Gerd ♥

  Like

 11. Så kul att du är med i år 🙂 En rolig utmaning! Gillar verkligen din första bild! Färgerna är sköna – så som man är bortskämd med att finna dem hos dig.
  Sv: Alla inlägg efter detta inläggs datum är nya utmaningen 🙂 Jag har inte bytt blogg för nya årets utmaning – jag stannat på samma ställe för tredje året, jag tycke r att det fungerar bra 🙂 Vill man kan man trygga på 2016 års tagg längst ner i högermenyn – då får man bara upp de som är inlagda i år

  Like

 12. Hej Anita! Jag ser fram emot att följa dig och Malta under året. Mina kusiner växte upp på Malta och själv lärde jag mig att simma där, under en av många semestrar, så Malta har en särskild plats i mitt hjärta. Då Dom Mintoff kom till makten flyttade släkten, så sedan dess har bilder från ön varit mera sporadiskt. Jag gillar skärpedjupet och ljuset i din bild. Kul att “bollar” återkommer på flera ställen i din komposition.

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s