13 thoughts on “219 Orkidé (5/366)

 1. Tackar ödmjukast och bockar djupt! En Malta-blå himmel och sommar med en vacker orkidé som blickfång. Gissa att jag behövde den bilden och den vyn, verkligen. Du förstår detta om jag berättar att det var premiär för långkallingar och vantar idag här i Stockholm. För att inte glömma tre lager kläder och dunjacka. Åtta minusgrader kräver sin man – jag menar kvinna. Ändå har jag frysit och skakat som en hund… Men nu när jag tittar på din drömbild börjar jag så småningom tina upp. 1 000 tack tjejen.

  PS. Lägg gärna upp fler sådana bilder de närmaste dagarna, då kylan kommer att hålla i sig enligt SMHI, som för en gångs skull hade rätt. Åtminstone idag. DS.

  Like

 2. Här är det ovant och annorlunda och mycket 365, tror jag!?! Stiligt men inte så besökarvänligt kanske, eller så vänjer jag mig, Nu är det i alla fall minus 12 i Stockholm, så nu går nog varken jag eller BP utanför dörren!
  Njuter av din blåblåblå himmel och somriga orkidé!

  Like

 3. Vilken härlig kontrast det är mellan orkidéerna och den blå himmeln! Jag gillar även att du valt att fota dem underifrån 🙂

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s