20 replies to “327 Tätt intill (12/366)

 1. En fröjd för ögat att titta på dessa färgglada fönster (utom det i mitten). Förut var ju fönstren -precis som båtarna – “Maltablå”. Det har uppenbarligen förändrats sedan vi var där. Nu är färgerna betydligt mera blandade, vilket jag gillar. Det blir liksom mera dynamiskt så.

  Like

 2. Härliga färger! Jag tyckte att det var något igenkännande över bilden, men det kan ju bero på att vi bodde just i Sliema den gången vi var på Malta för ett gäng år sedan 😉

  Like

 3. Otroligt vackra färger, och underbara burspråk. Du tar så vackra bilder, så man får intrycket att Malta måste vara den vackraste platsen på jorden. Du har verkligen öga för att se vad som är fint. Det malteserna skulle tänka på, liksom italienare och många andra (i sydländer tror jag), är att inte dra sladdar och kablar kors och tvärs mellan byggnaderna. Visserligen stör det estetiken, men jag tänker också på säkerheten. När min bror med familj var i Thailand, uppstod en brand i ett hus. Brandbilen kunde inte ta sig fram fort nog på grund av alla kablar som hängde över vägen mellan husen. En av brandmännen måste stå på brandbilens tak och lyfta upp kablarna en och en för att kunna passera.

  Like

 4. Det är ju så charmigt och färgsprakande med de där fönstren. Har dock alltid undrat över alla ledningar som går över gator och mellan hus när man är utomlands, så ser det ju inte ut här i Sverige.

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star