20 thoughts on “327 Tätt intill (12/366)

  1. En fröjd för ögat att titta på dessa färgglada fönster (utom det i mitten). Förut var ju fönstren -precis som båtarna – ”Maltablå”. Det har uppenbarligen förändrats sedan vi var där. Nu är färgerna betydligt mera blandade, vilket jag gillar. Det blir liksom mera dynamiskt så.

    Gilla

  2. Otroligt vackra färger, och underbara burspråk. Du tar så vackra bilder, så man får intrycket att Malta måste vara den vackraste platsen på jorden. Du har verkligen öga för att se vad som är fint. Det malteserna skulle tänka på, liksom italienare och många andra (i sydländer tror jag), är att inte dra sladdar och kablar kors och tvärs mellan byggnaderna. Visserligen stör det estetiken, men jag tänker också på säkerheten. När min bror med familj var i Thailand, uppstod en brand i ett hus. Brandbilen kunde inte ta sig fram fort nog på grund av alla kablar som hängde över vägen mellan husen. En av brandmännen måste stå på brandbilens tak och lyfta upp kablarna en och en för att kunna passera.

    Gilla

  3. Det är ju så charmigt och färgsprakande med de där fönstren. Har dock alltid undrat över alla ledningar som går över gator och mellan hus när man är utomlands, så ser det ju inte ut här i Sverige.

    Gilla

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s