302 Tiden flyger… (14/366)

En av många smala gränder i den medeltida staden Mdina, även kallad “Den tysta staden” och en gång Malta´s huvudstad.
Tiden flyger och vi med den då medeltiden känns som väldigt längesen. Men sett ur ett annat perspektiv ändå ganska nära.

2016_grön

19 replies to “302 Tiden flyger… (14/366)

  1. Skulle inte ha något emot att vandra omkring i dom gränderna. Det är alltid lika roligt att få se dina vackra bilder om livet på Malta där jag aldrig har varit men det är kanske dags för en resa dit och uppleva det som du förmedlar med dina underbara bilder.

  2. Vilken annorlunda tolkning av “Tiden flyger”. Vilket kreativt tänk av dig! Har varit i Mdina och gick vilse där. Vi hittade in men inte ut om du förstår vad jag menar. Å Mdina var verkligen tyst, nästan som om tiden hade stått still kändes det som…

  3. Vacker bild och skönt för själen att se något varmt sandfärgat! Här är det GRÅTT, duggregn och rena isgatan! Skulle kännas bra att strosa runt i de trånga medeltida gränderna och slippa denna eländiga vinter!
    Ha det bra på din ö och njut av att slippa broddar när du går ut!

  4. Inte utan att jag blir lite nyfiken på varför den kallas för den tysta staden. Historia är väldigt närvarande när man går på gamla ställen. Fint perspektiv både bildligt och bokstavligt.

  5. Så vackert! Där skulle jag gärna strosa runt. Vet du vad? Jag o min man har pratat om att åka till Malta! Vet inte om det blir i år, kanske nästa. Men båda vill gärna dit. Då får vi ta en fika! Men jag hoppas vi ses innan dess 🙂 Vilken årstid är bäst att åka dit? Kanske september?
    Kul att du bloggar på för fullt och att du tycker det är roligt. Och även om du tappar en del gamla bloggvänner så får du säkert massa nya. Och vissa av oss är svåra att bli av med 🙂 Kram

  6. Älskar foton av vackra gränder, som här. Snyggt att fota när vägen svänger i slutet av bilden, så man blir nyfiken på vad som händer där bakom kröken. Så rent och sparsmakat det var, annars brukar gränder ofta vara överfulla av cyklar, felparkerade bilar och pelargonkrukor.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star