19 thoughts on “91 Guldljus (19/366)

 1. En riktig Garfield! Å han sitter ju med vördnad framför min absoluta favo fotograf. Han nästan bugar att han får vara modell. Så fint fotat av dig! Åsså gillar jag morrhåren – ser nästan ut som en mustasch. Kanoooonbild!

  Svar: Jag tror faktiskt på dig att du klarar temat. Se det int bara som en fotoutmaning utan också som en utmaning att INTE “bloggskolka” i några dagar/veckor utan lägga upp minst ett foto varje dag. Å just nu lägger du ju till och med upp två. Japp, jag tror på dig som sagt!

  Like

 2. Bokstavligt talat guldljuskantad katt… Snygg och rofylld bild.
  @svar: funderar på vad du såg första gången du såg om det inte var det du tittade på 😉 ?

  Like

 3. Jahaja, det blir en ren 365-blogg här? Många som lockats i år har jag sett och blir därmed glad å mina administratörsvänners vägar. De har tjatat på mig, men jag avstår. Så mysigt att få njuta av så många bilder hos dig i år, det ser jag fram emot!
  Finfin kattbild och finfina bilder de jag sett här tidigare! Det är alltid en njutning att titta in hos dig!

  Like

 4. Det där guldljuset längtar jag verkligen efter och katten är så fint fotat, eftertänksam (om en katt kan vara det) Nu skriver jag från fotojejerna gemensamma, där vi är sex stycken som ska dela på temat under året, vi har dragit lott om de olika temana så det kommer att bli spännande.

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s