354 Växtkraft (26/366)

354 Växtkraft (26/366)

Det händer mycket bland våra växter ute på terrassen nu när det är vinter här på Malta.
Vissa grenar är helt kala medan andra har kvar sin växtkraft och blommar för fullt.

2016_grön


Publicerat

i

Etiketter:

Comments

12 responses to “354 Växtkraft (26/366)”

 1. Marie i Skrifvarstugan Avatar

  Vackert iaf att ha några blommor som har en sån växt som sätter lite färgklickar här och där bland det kala.

 2. Anders E Avatar

  Åh, som att stå mitt ibland blommorna. Vilken levande bild. Blir helt såld på färgerna och den maximalt blå himlen i bakgrunden.

 3. Kristallina Avatar

  Åh… vad jag längtar…. Väldigt snyggt!

 4. Steve Avatar

  När jag ser denna växtkraft skulle jag kunna påstå att jag längtar till vintern, men det gör jag inte. Jag längtar till våren!

 5. BP Avatar

  Skrattar åt Steves kommentar. Jag menar skulle min terass här hemma se ut som din skulle jag definitivt längta till vintern. En sådan vinter kan jag liksom stå ut med, utan minsta problem.

  Svar: Skrattade även åt din kommentar när du inte hittade någon isform i din frys. Men du fick iaf en idé 🙂 Det roliga är att vi alltid haft sådana former för iskuber i frysen – Två i vanlig plast åsså den som jag visade i silikon. Trodde alla hade någon form av isform i sin frys. Det var du och två personer till som kommenterade att de inte har sådana. Tänk så fel man kan ha (jag då) och att vi är så olika, vilket ju är himla kul 🙂

 6. Lena Avatar

  Härligt när det börjar knaka av växtvärk omkring en.

 7. evacarolasvensson Avatar

  Så läckert att det inte är så mycket blad fast fullt blommande blommor.

 8. thyrakristina Avatar

  Snygga färger och viken härlig himmel….bra tolkat!

 9. Kerstin Avatar

  Härligt att se växtkraften mot den klarblå himlen. Får en längtan till våren när jag ser din blomma.

 10. Anki A Avatar

  Läckert! Underbart med sådan växtkraft… vilka fantastiska färger med den röda blomman mot den blå himlen – vackert!

 11. Bildgatan Avatar

  En del växter verkar inte bry sig om att de ska vila ett tag, det är väl som människorna uppe i norr (hos oss) som bara älskar vintern och trotsar temperaturen, snöfallet och vinden som blåser genom märg och ben. =) De har växtkraft lik dina växter.

 12. annettejuhlin Avatar

  Så snyggt med det korta skärpedjupet, det och att den röda blomman är så skarpt röd och även att den blå himlen är så skarpt blå gör att blomman framträder så tydligt, trots det slingrande grenverket bakom. Snyggt som alltid 🙂

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d bloggers like this: