12 thoughts on “354 Växtkraft (26/366)

 1. Skrattar åt Steves kommentar. Jag menar skulle min terass här hemma se ut som din skulle jag definitivt längta till vintern. En sådan vinter kan jag liksom stå ut med, utan minsta problem.

  Svar: Skrattade även åt din kommentar när du inte hittade någon isform i din frys. Men du fick iaf en idé 🙂 Det roliga är att vi alltid haft sådana former för iskuber i frysen – Två i vanlig plast åsså den som jag visade i silikon. Trodde alla hade någon form av isform i sin frys. Det var du och två personer till som kommenterade att de inte har sådana. Tänk så fel man kan ha (jag då) och att vi är så olika, vilket ju är himla kul 🙂

  Like

 2. En del växter verkar inte bry sig om att de ska vila ett tag, det är väl som människorna uppe i norr (hos oss) som bara älskar vintern och trotsar temperaturen, snöfallet och vinden som blåser genom märg och ben. =) De har växtkraft lik dina växter.

  Like

 3. Så snyggt med det korta skärpedjupet, det och att den röda blomman är så skarpt röd och även att den blå himlen är så skarpt blå gör att blomman framträder så tydligt, trots det slingrande grenverket bakom. Snyggt som alltid 🙂

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s