28 thoughts on “96 Helglycka (31/366)

  1. WOW! Å då skriver vi den 23 januari. Här lär det ju dröja cirka tre månader tills körsbärsträden i Kungsträdgården exploderar. Men jag tror jag klarar mig så länge genom att njuta av dina drömbilder på blommorna och knopparna på mandelträden. Å jag tror att jag aldrig sett ett mandelträd, än mindre hur mandeln ser ut när den “kommer ut”. Tack!

    Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s