19 thoughts on “323 Turkos (32/366)

 1. Gillar turkos, men föredrar limegrön 😉 Tycker också mycket om denna slitna garageport med lite rost här och var. Men det som jag gillade mest i din bild är dessa två galler på sidan om dörrarna. Det ena gallret funkar uppenbarligen fortfarande, medan det andra har ramlat ur och ersatts med en rostig plåt. Riktig kul bild. Helt i min smak 🙂

  Like

 2. Bilder som den här är så spännande 🙂 Först tänker man att det var en snygg kontrast med en turkos port. Sedan tittar man närmare och börjar fundera på hur de tänkt här… Som Beate sade här tidigare, att de satt dit en plåt istället för galler gör bilden mer intressant. Och att de tydligen börjat att rappa väggen och måla med litet vitt, men sedan slutat mitt i arbetet. Dessutom har rappningen börjat ramla ned. Man skulle vilja veta vad som fick dem att börja, och sluta.

  När man ser bilden på din framsida av bloggen ser man inte hela porten, så jag undrade litet hur du tänkt här, det var inte likt dig att kapa en port sådär. Men när man klickar in på bilden så blir den ju större, och då blir det mer begripligt 🙂

  Like

 3. Älskar turkost och den passar jättebra på den gamla dörren. Om nån månad är det dags att göra vår i vardagsrummet och då blir det turkost och limegrönt 🙂

  Like

 4. Oj oj oj, vilken läcker bild, älskar ju detta! Den slitna fasaden och den slitna turkosa färgen på dörren, så himla snyggt 🙂

  Hoppas du har det bra. Är fortfarande dålig på att besöka bloggar nu när jag inte bloggar själv. Du har gjort om layoten och jag tycker att det är jättefint, så enkelt att hitta de olika inläggen. Bra jobbat 🙂

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s