17 thoughts on “13 Bedjande (38/366)

 1. Så många vackra blå nyanser i en och samma bild! Och kanske en änglakör på väg ner, i form av de vita molnen till vänster ovanför Marias huvud? Mäktig bild! 🙂

  Like

 2. Vilken vacker bild som konstigt nog påminner mig om sockertoppen i Rio de Janeiro. Vad jag också gillar med bilden är det lilla altaret med olika stenar (?) och den vissna blomsterkvasten – som ett stilleben. Det som dock inte passar in är lyktan/lampan som jag tycker har fel “stil” om du förstår vad jag menar.

  Like

 3. Det var ju passande med fjädermoln ovanför hennes huvud. Är det offergåvor som ligger på stenen? Underbar bild!
  Läste i något kommentar till ett annat inlägg att du tror att blogspot bloggare inte vet om du svarar på deras kommentar. De kan klicka för “meddela mig om vidare kommentarer via e-post” och vips… vet dem det. Kunde inte svara på den kommentaren för att du inte tillåter fler nivåer i kommentarsfälten. Ha en supertrevlig helg!

  Like

  1. Tack Kristallina ! Kan vara offergåvor som ligger på stenen.
   Toppen 🙂 Då vet jag att de som har blogspot kan ställa in så att de kan se om vi som har wordpress svarar på deras kommentater. Fast man vet ju inte om de gör det 😕
   Hade ingen aning om att jag inte tillät fler nivåer i kommentarsfälten men tror att jag åtgärdat det nu. Ha en superfin helg du också !

   Liked by 1 person

 4. Såå vackert med den karga omgivningen och den fantastiska himlen. En vacker plats att stå på för att ha lite kontroll och en skyddande hand över havet. Vackert!

  Like

 5. Du har lagt ut så många vackra bilder sen sist jag var in. Jag blir väldigt kluven när jag ser sommar, sol och badvatten, för jag älskar vårvintern som kommer närmare för varje dag som går också. Alla årstider har sin tjusning, men sommaren tar nog hem “vinsten” för mig. 🙂

  Like

 6. Vad vackert och vilket arbete de många gånger lade ner för alla våra statyer där det ligger en tanke bakom, här en skyddsängel som vakar över sjöfararna – imponerande.

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s