25 thoughts on “252 Rofyllt (47/366)

 1. Verkligen bra val på temat rofyllt. För det är det verkligen med att fiska. Så fint med solljuset glittrande på vattenytan och med de fina ringarna på vattnet utefter strandkanten. Kan riktigt känna rofylldheten med att sitta där och fiska.

  Like

 2. Vilken härlig bild med solen som spelar sig på vattnet. Ser ut som LEDar unter vattenytan. Åsså fiskespöet såklart samt ringarna på vattnet till höger. En helt fantastisk bildkomposition. Love it 🙂

  Like

 3. Bilden är verkligen rofylld, skulle gärna sitta där själv och se det vackra ljuset som speglar sej så fint! Det är så härligt att se dina bilder som är så långt ifrån vinter is och snö!

  Like

 4. Jag vet att jag tjatar…
  Men den här bilden är nog den vackraste jag sett hos dig!
  Nu längtar jag till våren och att sitta på en klippa och se ut över havet.
  Varm fredagskram!

  Like

 5. Kvällssol, kluckande vågor mot klippan, ljumma vindar och en fisk som nästan vill nappa. Kan inte bli bättre. Bara njutning på allra högsta nivå. Luta sig tillbaka och låta fisken äta av betet, för vem bryr sig egentligen? Bara man får vara sig själv för en stund. En härlig bild du tagit. Påminner om sommaren som var. “Drömmer mig bort”

  Liked by 2 people

 6. Mycket liv i bilden med vågorna som rör sig, ändå ger bilden verkligen en känsla av ro och stillhet. Vågskvalp brukar ha en lugnande effekt, och så fiskespöet som förstärker känslan, och kvällsljuset. Väldigt vackert fångat.

  Like

 7. Tänk om man kunde sitta där och se på vågorna och förhoppningsvis få höra lite vågskvalp! Det vore en formidabel avkoppling!
  Ha det bra på din ö! Här är det tråkväder, grått men 6 plusgrader! Men om en vecka drar jag iväg och då får jag det säkert varmt och gott!

  Like

 8. Underbar tolkning. Ja visst är det rofyllt att sitta vid vatten. Sitta där och bara lyssna på vågornas rörelse, på tystnaden, läsa en bok eller som du visar… vänta på napp 🙂 Trevlig helg!

  Like

 9. Åh så rofyllt det ser ut, längtar verkligen efter just detta. Underbar bild och en skön känsla förövrigt håller jag med i de övrigas texter – de jag läst i alla fall. =)

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s