20 thoughts on “45 Efterlängtad (53/366)

 1. Så maken din har köpt en av dig efterlängtad vårbukett! Ja, det är ju snart Alla Hjärtans Dag, så han var tidigt ute 🙂 Kul att du lät tulpanerna “sola” lite, då får vi njuta av två fantastiska bilder mot Maltahimlen. Å såg du att dom vita tulparner sträcker ut “armarna” mot solen. Läckert 🙂

  Like

 2. Alltså tulpaner är verkligen vårkänsla med sina färger i de annars så grå vintermånaderna. Jättehärlig bild med blå himlen som bakgrund.

  Like

 3. D har fått fram det svulstiga i blomman och det krispiga i bladen i din bild. Dessutom extra härligt med blå himmel som bakgrund. Jag älskar tulpaner. Denna blomma som varje år ger mig den där första hinten om den annalkande våren, alltid lika efterlängtad.

  Like

 4. Härligt och ser även här hur affärerna fylls med tulpaner just nu – skulle behöva många idag när snöstormen tilltar och vägarna knappt är körbara . fy vilket väder hos oss, då blir jag glad när jag kikar in här och njuter av solljuset och den blå himlen.

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s