22 thoughts on “123 I luften (55/366)

  1. Hur i hela världen fick du till den bilden?????!!!!!!!!! Är det en såpbubbla som du fångat!? Måste säga att Steve’s kommentar uttrycker exakt mina känslor. Du är helt fantastisk 🙂

    PS. Om du visste hur vädret är här hemma så kan jag bara säga att din bild just gjorde min dag 🙂 DS.

    Gilla

  2. Här är det lika mycket aktivitet som vanligt! Och lika fina bilder som vanligt! Jag fastnar speciellt för denna underbara bubbla och för bilden med kniven och äpplet! När jag ser alla dina bilder blir jag lite sugen att haka på nästa år. Har förstått att man kan ta de olika teman i vilken ordning man vill och även lägga in fler varje dag. Men det är lååångt kvar tills dess så det får vi se då. Nu ska jag först och främst lära mig mitt nya macro-objektiv som jag köpte i höstas och bara har provat en endaste gång. Har haft noll inspiration. Men snart kommer barnbarnet så då måste jag ju veta hur objektivet funkar 🙂 Beräknat till onsdag men kan ju gå över ett par veckor.
    Vitt och snöigt här hemma igen. Ha det superbra och sköt om dig! Kram kram

    Gilla

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s