18 thoughts on “214 Nöje (58/366)

  1. Street photography när den är som allra bäst. Å jag kan tänka mig att du ofta intar denna ställning själv för att skämma bort oss med underbara bilder från Malta. Å vilket coolt perspektiv du valde:-)

    Like

  2. Bilden på “Ruggigt” har kommit upp på min blogglista. Å det lilla jag se på miniatyren är ruggit bra. Men självaste inlägget kommer inte upp…

    Like

  3. Absolut och jag saknar det nu. Vi skulle iväg idag på en tur, men … vädret hann före oss och jag har tappat lusten. =) Men din bild är så talande och precis som vi ofta ser ut, fotat ur att kul perspektiv.

    Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s