22 thoughts on “145 Kedjad (65/366)

 1. Aå himla läcker bild! Lagom med rost som jag ju älskar. Otroligt dekorativt att hänga upp kedjan på krokar. Å detta ankare lär nog inte rymma i första hand;-)

  Like

 2. Ännu en otroligt vacker bild ! Gillar ditt val på temat – så snyggt. Väggens färg och det svarta lite rostiga ankaret och kedjan gör ju det så fint mot väggens färg. Härligt ljus i bilden. Gillas mycket ! 🙂
  TREVLIG HELG ANITA !
  KRAM FRÅN MARIE

  Like

 3. En väl omhändertagen gamling. Temat är klockrent redovisat! Du får motivet att lyfta, inte bara vara något i ett hörn. Ditt sätt att fånga färger och känslor i bilderna är fantastisk. Imponerad!

  Like

 4. Snyggt och färgerna blev så bra tillsammans. Tänker att ett ankare inte är så enkelt att bära med sig men här har de tagit det säkra för det som kanske skulle kunna hända. =) Misstänker att det mer är dekorativt och därför det finns där – supersnyggt.

  Like

 5. Härliga färger och vilket perfekt motiv till temat. Så snyggt, alldeles lagom rostigt ankare med kedja, mot en vägg som bildar en perfekt kontrast och så de små fina, rundade stenarna. Hur hittar du alla fina motiv? Här har det mesta gått i grå nyanser den senaste tiden, så jag har sparat mina tolkningar tills det blir bättre ljus och snyggare bilder, som i dag faktiskt. I går såg jag en liten samling gul vintergäck som antagligen slår ut i solljuset i dag, så våren är på väg 🙂

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s