289 Spännande upplevelse (67/366)

IMG_7563-1-MC-En snart igenvuxen trappa i det öde och förfallna lasarettet som byggdes i mitten av 1600-talet.
Det var onekligen en spännade upplevelse att gå runt här bland resterna av en förgången tid.

Il-Gżira Manoel / Manoel Island, Gzira 2016.

2016_grön

22 thoughts on “289 Spännande upplevelse (67/366)

 1. Väldigt vackra bilder. Det har något, det där gamla, vackra, halvvägs förfallna. Har sett ett övergivet hus i Nigeria som var helt täckt av vildvuxna plantor efter bara några månader. Det var det häftigaste jag någonsin sett.

  Gilla

 2. Tack och lov att naturen gör sitt och låter det gamla lasarettet leva vidare – fast på ett helt annat sätt. Å det konstiga är att murarna ser ju helt okej ut, inte ett dugg förfallna tycker jag. Har sett betydligt värre ställen å där bodde till och med fortfarande människor i ”ruinerna”.

  Återigen en helt fantastisk bild med underbar färkontrast mellan grönt och Malta-gult:-)

  Gilla

 3. Fantastiskt att byggnaden står upp efter alla dessa år och inte vittrat sönder. Så mycket historia byggnaden rymmer och att historiens vingslag än pågår ser man av de slingrande buskarna vid trappen.
  Du får en del av byggnaden med trappen upp in i huset att bli så vacker i båda bilderna. Så vackert med de välvda valven i byggnaden. Härliga färger och ljus och som sagt jag håller med alla övriga tidigare kommentarer 🙂

  Gilla

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s