25 thoughts on “66 Flygande start (69/366)

 1. Helt otroligt fångad! Hästar med alla fyra ben i luften och i full fart åsså är kusarna allihopa knivskarpa på din bilder. Helt otroligt som sagt!
  Dessutom var det helt nytt för mig att trav är en sport på Malta. Då har jag lärt mig nå’t nytt igen.
  Satsade du på nummer 1 med de röda strumporna?

  Like

 2. Det där får mig att minnas tillbaka när kag var liten och vi hade travhästar.
  Det var så spännande att stå och titta vid mållinjen. Och även att få följa med till stallbacken och träffa alla kända kuskar och hästar.
  Tack för att du påminde mig om det.
  Kram ❤

  Like

 3. Verkligen flygande! Snyggt fångat med hovarna i luften. Och vad kul att vara på travtävlingar 🙂
  Låter jobbigt med grannen… och bygglov… Håller tummarna att allt går bra!! Och såklart ni kommer få er lilla hund så småningom!
  Stor kram!!

  Like

 4. Härliga bilder med färg, fart &fläkt. Kanske är det nån av “mina gamla” V75-hästar på bild. Trav är sedan länge en stor sport på Malta som är det fjärde största exportlandet för travhästar från Sverige. Det finns visst över 2000 travhästar på Malta vilket är mycket m t p landets storlek.
  När jag 1994 var på Malta besökte jag travtävlingar . Redan då såldes travhästar från Sverige dit när karriären här hemma var i dalande. Det ser mycket grönare ut på travbanan jämfört med då.
  Tidvis har det varit mycket kritik mot hästexporten till Malta p g a påstådd dålig djurhållning. Hästarna på dina bilder ser i a f fräscha och välhållna ut.

  Like

 5. Bra tolkning och härligt fartfyllda bilder. Fin skärpa och samtidigt rörelse i bilden. Gillar särskilt den första och kuskens koncentration (utöver allt annat) 🙂

  Like

 6. Jag fotade många travhästar på olika banor runt Sthlm, bland annat på Solvalla förstås, när jag växte upp eftersom min mamma tränade travhästar. Men de bilderna såg inte ut så här 😉 Litet kul att läsa att du var där för att fota. Vi funderade nämligen på en Frankrikeresa, och jag hade letat upp en travbana… för att fota :)) Nu blir det nog att stanna hemma i Sverige, jag har plötsligt ingen lust att resa utomlands, utan vill göra sm Nils Holgersson och resa runt i Sverige. Vi får väl se hur det blir. Hur som helst, väldigt skarpa och fina bilder!

  Like

 7. Verkligen härliga bilder – så fint fångade i full fart. Fattar inte att du lyckas få så skarpa bilder när hästarna travar förbi i den farten – superbra jobbat!

  Like

 8. Trav vill jag också fota!!! Måste ta tag i det snart.

  Har scrollat igenom dina teman och måste berömma dig för många fantastiska foton och fiffigt tolkade teman. Du är en duktig fotograf!

  Bland favoriterna: Personlighet, Jag delar, Kärnfull och många därtill.

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s