25 thoughts on “87 Greppbar (85/366)

 1. Trevlig lösning på temat. Ett annars lite knepigt tema som du har löst på ett väldigt smart sätt. Greppbar måste våra kameror vara för oss som fotar mycket och dagligen.
  Fint med den lite suddiga bakgrunden. Fint fångad av en vardagshändelse.

  Liked by 1 person

 2. … men nu blir jag nyfiken… 🙂 Precis när jag klickade ned bilden såg jag mannen i bakgrunden som håller för munnen, som om han var orolig hur det skulle gå för den här fotografen. När jag tittar på bilden igen ser det ut som alla har blickarna riktade mot fotografen, som om det är han som står i centrum. Vad var det han fotade..?

  Liked by 1 person

  1. Tack snälla Annette för fina kommentarer ! Fotografen riktar kameran mot en vinnarhäst som går ärevarv i den lilla mangegen. Bilden är från hästkapplöpningen i Marsa där jag var för ett par veckor sen. Det var alltså hästen som stod i centrum här 🙂

   Liked by 1 person

   1. Aha, tack! Patrik gillade att titta på trav tidigare, men nu var det många år sedan. Jag tror jag skall försöka väcka upp det intresset igen, och föreslå en tur till en travbana så snart det blir litet varmare 🙂

    Liked by 1 person

   2. Nu har jag googlat på vilken travbana som är vackrast i Sverige och var man kommer närmast hästarna på banan, så när det bli picknickväder blir det en tur till Årjäng i Värmland. Tills dess måste jag läsa på om hur jag bäst fotar snabba motiv 😉

    Liked by 1 person

 3. Vilken härlig bild! Smart tolkning och snyggt foto!

  Har haft problem att kommentera hos dig under några dagar – laddade ner Word Press för att kunna hjälpa en kompis, när hennes dator kraschat i veckan och nu kan jag inte kommentera under min vanliga profil – så står det Ekoturen under någon kommentar så är det jag. Hörde sen att man kan kommentera om man skriver en annan mejladress – får se nu om det funkar 🙂

  Liked by 1 person

 4. Den här bilden är bra och jag gissade nästan på hästar, innan jag såg din kommentar, då jag varit en del på trav och känner igen mig, sedan mycket “gubbar” som tittar. Du fick ett bra fokus och skärpa, undra om han fick detsamma? =)

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s